30e Mars 2011

Tjaaaaaaaaaaa! Nu är jag hemma! Fyfan vilket vackert land Spanien är, love it. Jag har haft det så underbart, varmt med sol och mycket promenader, nästan för många och långa. De tre första dagarna gick vi fram och tillbaka till stan, haha dumma. Daaah, det finns ju tunnelbanor. Haha de två sista dagarna åkte vi tunnelbana, men vi gick väl typ två mil de första dagarna. Det var mysigt att gå lite i solen så det var värt. Sista dagen, alltså i måndags, var det till och med shorts väder. Det har blivit mycket shoppning. Jag ska visa senare.

Nu är det..

Svenska, och det går inge vidare för mig. Vi skriver noveller.
Jag slutar om tjugo minuter och då åker jag och Niki till Nacka för att fika med ryssen. Vi kommer antagligen komma i affärer först, hon slutar runt tre tror jag.

23e Mars 2011

Hej! Idag är jag nervös tjej i morgon är det dagen, det stora dagen. Jag åkeer! Shit vad jag längtar.
Igår fikade jag med Elin efter hennes dans och det slutade med att hon sov hos mig en natt till. Det var jättemysigt men jag somnade runt tio när hon pluggade, haha rutinerat.

Hoppbild

Absolut inte den bästa hoppbild jag skådat men vafan, vad gör man inte. Det är i alla fall jag, Niki och våran Janne.
Nu har jag äntligen slutat, så nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma och hämta mig. Vi ska in till stan och ta ut pengar och växta dom iför resan, iiiiiiie! Nu börjar jag bli nervös. Haha, men vi hörs kanske senare för mitt batteri dör typ nu. Peace!

22a Mars 2011

Heje! Igår hade jag och Eiln as roligt. Fyfan, middag klockan kvart i tolv och sen somnade vi runt halv ett. Ändå kom vi upp i morse.
Just nu sitter jag i skolan, mer intressant än så är det inte. Senare ska jag med pappa och hämta ut pengar inför resan, oooh, jag börjar bli lite nervööös. Sen ska jag fika med Elin. Så det var lite av mina planer.
I love my class

Dance

Hej, nu är jag och Elin hemma hos mig och kollar scrubs, vi ska snart börja dra oss mot bussen. Hon ska med och kolla på min dans och sen ska hon sova hos mig. Supermysigt, miiiiihii! Vi fr se om jag pallar blogga när vi kommer hem, looove!

21 Mars 2011

Hej på er. Hoppas ni har sovit gott i alla fall, jag har sovit hur dåligt som helst. Jag tror det har med att jag åker iväg på torsdag att göra. Fyfan vad jag längtar.
Som vi fattar sitter jag i skolan på no lektion och dör. Sen är det so, vi höööööörs!

Muspus

Nu är jag hemma igen, jag drog mitt feta arsle hela vägen hem till David för att mysa lite med honom nu när han kommit hem från någon cykel grej. Aja, vi kollade på solsidan och drog lite gossip från helgen. Soft.
Jag hade tänkt att kolla på en film nu, undra vilken det blir.. Sov gott!

20e Mars 2011

Hej på er! Min helg har varit jättemysig, jag drar en snabb genomgång.
Fredag: Besse, Jens, Kevin, HJ och Filip. Vi var runt en massa, mysiga killar dom där.
Lördag: Jag mötte upp mina älskade tjejer i stan, Alexandra och Niki. Vi gick runt och kollade på solglasögon. Senare drog jag och Niki hem till Nicole. Det var galet mysigt. Efter det drog vi vidare till Fanny. Jag, Fanny, Niki, Melinda och två tjejer från Fannys prao tog det lugnt. Sen mötte vi Besse, Marcus, John, Jens, Kevin och Feffe.
Jag kom hem runt halv tolv och då lyssnade jag mest på musik och så somnade jag runt tre tror jag.

Bildeby

Jag och Wille tjillar, han med en klapp på huvudet. 
Nu är det bild, jag, Wille och Niki sitter och klipper ut skit till ett collage. Vi lyssnar på William som skriker: Wille är lång, Adi är lång, jonte är lång och Kevin är kort. Skön.
Aja senare är det dans så jag kommer hem sent. Blir nog inte mer bloggande. Eller vi får se.

17e Mars 2011

God morgon! Just i denna stund om en vecka sitter jag på planet till Barcelona, åååh vad jag längtar.
Den här veckan sitter jag i skolan med Niki och väntar på att engelskan ska börja. Inatt sov min favorit Niki hos mig, vi hade jätte mysigt. Vad mer kan man säga nu då? Ha en bra dag så hörs vi mer senare.
Jag och mina girls i fredags.

16e Mars 201

Hej på er! Idag är jag på jättebra humör, kan bero på att jag sovit i åtta timmar inatt. Idag är det onsdag (för dig Alexandra) och det betyder att det är 40 minuters so och vi kollar på film om Lüther. Soft.
Fyfan vad ful jag blev på bild idag men det bjuder jag på.

15e Mars 2011

God morgon kära läsare, hur är det med er idag? Mig är det bra med, jag är lite trött bara med det dödar mig inte. Dansen igår ägde, så jävla kul!
Ville bara säga att jag lever och att det är tisdag.

Home..

Om en timmar sitter jag på bussen på väg till min dans. Fan vad taggad jag är.
Jag har redan varit duktig och varit ute och sprungit. Haha, jaa ni läste rätt. Jag kände att nu ska jag röra på mig så jag var ute en runda. Det var nog mest en blandning av joggning och powerwalk, jag har sjukt dålig kondis men det är ju fortfarande isigt och jag vägrar ramla och slå ihjäl mig.
Nej nu ska jag kolla på tv eller något. Hörs i morgon, jag kommer ju hem sent så då blir det väl bara äta, duscha sova.

14e Mars 2011

Tjaaa! Igår var det mys med familjen och lite snack om Barcelona, yeey! Jag är så sjukt taggad!
Aja, nu sitter jag i skolan och har so, våran klass har vikarie så vi kommer inte komma någonstans den här lektionen. Sen är det lunch och matteby. Hem efter det och lämna och hämta saker och senare är det dans.
Jag och mina kära små påny hestar. Looove and peace.

God natt!

Hej! Nu har jag varit hemma ett tag och bara tagit det lugnt, sett början av Shrek. Men nu kände jag för att lyssna lite på musik.
Kvällen har tillbringats med Niki, Besse, Emma, Frida, Nicole, Jens, John, Julia och Evelyn hemma hos Emma. Trevligttrevligt, vi körde något spel/ lek som kunde varit as kul om man varit fler.
Jag går nog och lägger mig snart, puss.
Jag och min chillar kudde.

12e Mars 2011

God morgon! Jag ligger i min säng, smått trött och seg efter veckan. Igår var jag och en massa skönt folk hos Melinda på fest. Det hade just blivit jättetrevlig och så kommer hennes pappa och brorsa hem. Så det var bara att sticka. Efter blev det mys på bussen och så.
Nikipikipäron är på väg hit just nu tror jag. Så jag ska slänga mig i duschen. Love.
Saknar dig brorsan.

ersgkbrgejiresg

Tjo du. Idag har jag varit på stan med Niki, David och Anton. Nu sitter jag i mitt rum och skypar med Anton. Det är chill. Jag känner absolut inte för att blogga just nu. Jag har inget sug, vad sak jag göraaaaa, bloggpaus? Nja, vi får se i morgon.
Det gick bra med passet och det också för er som verkligen bryr er om lite papper och ett fult foto!
Såhär kan du inte göra Nicole ;)

10e Mars 2011

God morgon! Idag har jag egentligen sovmorgon men jag ska faktiskt inte till skolan för ni kommer ihåg att jag gjorde illa benen i Kungsberget, svullnaderna har inte gått ner och det gör fortfarande lite ont i dom. Blåmärkena har just börjat försvinna så jag hoppas verkligen de kan fixa det här.
Sen efter det ska jag till polisen och förnya mitt pass inför resan. Wihii!
Nej, nu ska jag fixa till mig lite grann.
I love you guys, you are the world for me.

Film yeah!

Nu är det film på svenskan som gäller. Det går bra nu!

9e Mars 2011

Hej! Igår fick jag reda på att resan till Bercelona är bokad nu, i morgon ska jag och min pappa till polisen och förnya mitt pass. Jag är redan nervös, det är om 15 dagar jag åker. Shiit, första gången jag flyger sen man var två.
Nu är det ju skola som vanligt så mer än det har jag inte att berätta.
Jag det ut som en snaggad efterbliven tjej i åttan, japp. Tha't mee

8e Mars 2011

Tja tja tja tja tja tja tja tja tja! Nu är det so, med Niki och lite diskret godis, det går bra nu!
Senare är det dans som gäller! Woho!

7e Mars 2011

Hejhej! Jag sitter just nu på so lektion, vi antecknar om någon munk och så. Det är lite för mycket efter ett lov men det gäller väl att bara försöka hänga med.
Snart har vi lunch, det är soft. Jag är hungrig. Nödvändigt inlägg och dee..

6e Mars 2011

Tjenare! Gårkvällen blev jättetrevligt, mycket socialt folk och sånt.
När vi kom hem tlll Frida mös vi framför en film med grönsaker i dipp och lite läsk. Muspus.
Japp, så i morse så kollade vi på mer film och åt en underbar frukost, som vanligt, hallå vi var hos Frida där är det alltid god frukost. Senare så drog jag och Nicole hem till mig och vi umgicks lite. Tjejsnack och liknande.
Nu är det bara jag och pappa hemma, jag pallar inte blogga mer nu. Natti!
Bilderna vägrar fungera så vi tar de en annan gång.

5e Mars 2011

Tja! Vi hade det jättemysigt igår. Och så kom Marcus, John, Besse, Jens och Fille över också men de drog vidare senare.
Nu ska jag packa väskan, vi hörs senare

The girls

Det är inte lång tills tjejerna kommer hit nu. Det blir middag och en massa snack, vi får se om det blir något festligt efter det. Det ser inte ut så just nu. Frida, Alexandra och Julia sover här, Nicole åker hem. Det kommer bli så mysigt. Nu ska jag snygga till mig lite, kyss!

4e Mars 2011

God morgon! Inatt sov jag hos mamma, vi vaknade för en timme sedan och mamsen drog nyss till jobbet. Vad ska jag gör nu då.. Vi får se vad som händer.
Men kvällen är planerad, tjejkväll med mys och snack. Det var ett tag sedan nu. Det ska bli kul att träffas igen.
Bildlöst inlägg.


Feathers

Hej! Nu är jag hemma igen efter en ganska kort vistelse på stan. Även fast min plånbok skriker åt mig att absolut inte köpa något kunde jag inte låta bli dessa örhängen från Gina för 129:- Jag är väldigt nöjd med köpet i alla fall.
Jag ska snart åka till Nacka för att tillbringa kvällen med min mamma som jag inte träffar då ofta nu för tiden. Jag tror jag ska sova där också. Så jag bloggar nog igen i morgon. 

Våååår

Åååh, det är verkligen varmt i solen. Så jag ska in till stan med Alexandra, vi ska kolla runt i lite affärer och mysa i solen. Så jag och min skinnjacka ska gå snart. Ha en trevlig dag på er. Här får ni en outfit.

Come an!

Jag ligger fortfarande i sängen och lyssnar på lite skön musik. Jag fick bilderna från modell casting som jag och Nicole var på för en månad sen ungefär. Nu fick jag dom i alla fall. Nicole blev mycket bättre än mig men vafan är hon snyggare så är hon, what to do liksom?
Nej nu ska jag gå upp och ta en duscha och sen ska jag packa en väska för att dra in till stan med Alexandra. Hoppas jag får bränna lite pengar.

3e Mars 2011

God morgon solstålar! Hur mår ni? Jag mår väl sådär, jag är fortfarande trött efter natten.
Jag har legat och tittat ut genom mitt fönster i en timme ungefär och haft tankarna bubblande i huvudet. Tillslut tog jag mig upp och gjorde lite frukost och nu är jag tillbaka i sängen och tänkte titta lite på den lilla sjöjungfrun. Det är en av dom filmer som jag inte kan tröttna på och som får mig glad, den påminner mig om min underbara klass och barndomen. Oj vad deep jag blev. Vi hörs senare.

I'm blond again

Det känns så bra, det känns töntigt att säga men jag bli glad varje gång jag tittar mig i spegeln och ser att utväxt- satan är borta! Jag är på så bra humör idag så det är ju helt galet! Och nu är Anton och David här också, SOFT!

1a Mars 2011

Tja! Jag sitter hemma nu efter att ha gått med Niklas till bussen, ätit lunch och skypat med mina kära vänner David och William. Nu är lilldavve på väg dit, det blir lite mys och allmänt chillande.
Juste fan, igår var jag ju hos frisören ( det var på tiden) Nu är utväxten borta, jag har nya slingor, allt är lite ljusare och jag toppade det lite också. Det blev as bra, jag är väldigt nöjd.
Ni får bättre bild på hur det blev senare, loove.

RSS 2.0