Inside again

Nu fick ni äntligen en bild på min jacka. Det var på tiden. 
Tja! Då var jag tillbaka hemma, nu är jag hungrig som fan! Jag funderar på om jag ska äta nu eller om jag, David och Anton ska käka hos David. Vi får se hur det blir.

Ooooooutdoor!

Nu ska jag och Adi på promenad med hans lilla hund, eller jag vet inte om den är liten eller inte. Jag har inte träffat den än. Men ut blir det i alla fall, äntligen. Så nu drar jag, jag hör av mig igen när jag kommer in.

27e Februari 2011

Aaaaaaaaaah! Jag vet, nu har det gått två dagar utan bloggning, illa!
Men jag sov hos Niklas i fredags så då vet ni varför jag inte bloggade och så hade jag inte internet igår för att min kära bror visste inte att jag skulle komma hem så det fick bli lite film ensam i min stora säng.
Så idag.. hmm, jag ska ta det lite lugnt tills mina små kycklingar är klara vid dagiset. David och Anton ska iväg och raila och så vid ett dagis, jag avstår.. Konstigt. Sen blir det antagligen sleepover hos David eller mig.

25e Februari 2011

Tja! Matte är det som gäller just nu, FML, jag orkar inte. Jag hade ju nyss tyska.
Sen är det lunch och sen idrott, jag kommer inte vara med på den. Skönt då kan jag sova istället.

Sleepyhead

Nu har jag sovit en timme framför brasan som Jonathan gjorde innan jag kom hem. Hur skönt som helst, nu är känner jag mig mycket bättre. Jag är fortfarande trött men det är fan as skönt om man jämför med att känna sig sjuk. Jag blev sjukt sugen på att krypa ner i soffan och kolla på Dirty Dancing men jag har inte den så jag får väl kolla med Jonathan i fall han kan ladda ner den eller något. Jag måste ha maat, jag är as hungrig!

I think I'm sick

Eftersom min bror sitter hemma med feber så är det ju inte omöjligt att jag också fått det. För en timme sen började jag svettas som in i helvete och känna mig lite snurrig. Sen nu så fryser jag, mår illa, är trött och har lite ont i huvudet. Så pappa köper en termometer på väg hem sen eftersom vi inte har någon efter senaste flytten.
Så det blir att åka hem nu och sova en jävla massa för jag vill verkligen vara frisk i morgon.

24e Februari 2011

God morgon solstrålar! Hur mår ni? Jag mår as bra, jag är på toppen humör och är fullt redo för en dag i skolan. Idag har jag inga planer men jag hoppas det dyker upp något under dagen.
Nu ska jag borsta tänderna och sedan packa väskan sen drar jag till skolan.

Ni får en bättre bild på dagens outfit senare.

God natt

Nu har jag duschat och så, nu ska jag snacka lite med Niklas och senare ska jag sova, god natt.

Städa rummet

Jag har kollat på film med Jonathan och hans flickvän Jessica, supermysigt. Just nu ligger Jonathan i min säng och hackar tänder, stackarn har fått feber så jag tar hand om honom lite. Jag tror han håller på att somna nu så då tänkte jag passa på att spränga huset. Haha, nej men jag ska väl ta reda på vad jag ska ha på mig i morgon och städa lite i rummet.

Benen

Mina ben ser ut såhär just nu, de var mycket värre igår. Då kändes det som om huden skulle spricka och i natt vaknade jag flera gånger för att det kändes som om huden spräcktes och att det började rinna blod nerför benen. Men det hände aldrig (?) Men i alla fall så är det bättre och det är det som är viktigt.

23e Februari 2011

Tja! Idag har jag varit hemma från skolan på grund av en liten skada från igår när vi var i Kungsberget med skolan. Det var as kul tills det hände. Jag kan förklara senare.
Aja, nu är jag hemma med min bror, Jonathan. Vi har kollat på film och nu är min tv kontroll sönder så Jonathans tjej (som nyss var här) åkte hem för att gå ut med son hund och hämta med en likadan kontroll för att kolla vad som är felet. Aja, nu ska jag städa lite och sedan ta hand om min bror som har feber, snäll lillasyster.
Bilder från igår.

No, so

Här är lite av jackan i alla fall..
Nu har vi no, fyfan. Jag är på tok för trött för det här, sen ska vi ha so efter. FML! Jag tror jag kommer dödanågon, det får bli att lyssna på musik igenom hela lektionen.
Jag och Niki har i alla fall lyckats göra tre no labbar innan hon åkte hem, krya på dig Niki.

21e Februari 2011

Tja! Idag fyller både Johanna och min storebror år, grattis!
Jag har inte bloggat i helgen för jag inte haft internet och då blir det lite svårt liksom.
Aja jag har i alla fall umgåtts med värmdö och nacka folket i helgen. Jag var med Alexandra i fredags, det vet ni och sen var jag med Nicole, Anton, Niki, David och Wille i lördags. Vi kollade på film och mös. Innan det var jag med pappa på en outlet och fick med mig en jacka därifrån. Den är helt underbar, vi kan få bild på den senare i vekan.
Igår gick jag, Niki, Anton, Wille och David på bio, det blev Trassel. Så jävla söt film.
Dagens outfit.
Jeansleggings: Vero moda, T- shirt: H&M, Klocka: Ur&penn.

Hos Alex i Nacka

Jag och Alex kom hem för ett tag sedan, vi har varit och kollat på bio. Vi såg Burlesque, den var as bra, helt klart värt att se!
Innan det träffade vi Niklas och hans hang around och vi bytte presenter, lite försenade alla hjärtans dag grejer.
Jag fick ett halsband i silver med ett hjärta, aaw nuttisen.
Nej nu ska jag och Alex  kolla på film, kyss.

English

Engelska på schemat, efter då slutar jag och så ska jag och Niki träffa Alexandra och fika lite med henne sen ska vi vidare in till stan och kolla runt i affärer. Förhoppningsvis ska vi träffa Niklas och co också.
Vi hörs ikväll, jag sover hos Alexandra så.

18e Februari 2011

Tja, idag är jag inte på det bästa humöret, jag är trött, ful och (enligt Emil) snuvig. Just nu sitter jag på tyskan och jag vill bara ta livet av mig nu, vi hörs senare.

Klass 8b, this is how we rule





Bild!


Vi sitter på bilden nu, spelar mest, som alltid. Senare ska jag till Sickla för lite snabb shoppnig.
Jag har ett snabbt svar till Mell och Jalet: Nej det var inte om David, jag har fler killkompisar.

17e Februari 2011

God morgon! Idag är det sovmorgon för mig. Inatt har jag drömt en massa konstiga saker, typ som att en av mina vänner inte visste vad han skulle ha på sig så då kom hans mamma upp till oss med en Askungen klänning ich då antog hon att jag också ville ha en klänning så jag fick Skönhetens klänning (?)
Aja, nu är det dags för mig att gå till bussen.

Dinner time

Nu har jag umgåtts med båda mina bröder lite, småstädat och pluggat det är ju för fan engelska prov i morgon. Så nu är det dags att börja med middagen. Det blir något ganska simpelt tror jag, det är ju jag som lagar så inget komplicerat.

Arrrrååå!

Jag klarade 15 på Bombälskaren jack! SOFT!
Hela klassen sitter på so:n nu och vi spelar spel. Det är as nice.
Jag behöver få upp humöret lite. Jag har tyska snart, fyfan.

16e Februari 2011

Tja! Jag och Niki sitter på no:n och försöker komma på varför spegelbilden blir mindre för varje steg man tar bort från den. Inte lätt såhär på morgonen.

Massage is the shit!

Jacob, min ängel till bror, hade lagt internetet på min säng när jag kom hem. Så här sitter jag och tänkte ladda ner lite musik till min omoderna mobil.
Vad har jag gjort sen jag kom hem? Jo, jag har fått en halv timmes massage. Helt ok, helt seriöst var det underbart. Väldigt skönt på träningsvärken. Nej, nu ska jag ringa pojkvännen min, kyss!

JFR

Detta örhänge ska införskaffas, det enda som hindrar mig är att jag kanske ska vänta tills jag varit hos frisören.. 
Jag sitter på dansen nu och ska börja när som helst. Jag tror att internet ska ligga på min säng när jag kommer hem så jag bloggar antagligen då. Om jag inte hör av mig så har min kära bror glömt att lägga in det.

Rings

Det är snart dags för syslöjd, tagga! Jag ska klippa ut typet till min "klänning" som jag ska göra.
Jag hoppas fan att den blir bra, annars kommer jag bli ledsen tjej.

Question

Haha, ja det är klart han ska med. David följer alltid med när jag dansar, och om han inte kan så brukar jag spela in minst 10 minuter till honom så han vet att han inte missat något.

15e Februari 2011

Tja! Jag och klassen sitter och väntar på att so:n ska börja. Det är de sista redovisningarna som ska göras och den ska vi hitta på något annat. Hoppas vi börjar på något nytt, jag är lite smått trött på revolutioner nu. Senare är det syslöjd och efter det slutar jag och då är det raka vägen till stan och dansa.

14e Februari 2011

Hej! Glad alla ♥ dag allihopa.
Idag vaknade jag upp på helt fel sida och det blir inte bättre av att någon frågar varannan sekund om jag är gladare nu och försöker driva med mig. Det är det värsta man kan göra, reta mig inte när jag redan är irriterad, då kommer jag garanterat att bli mycket surare. Japp, nog med det, det blev bättre så fort jag kom till skolan och såg min underbara klass.
Så nu jag sitter i skolan på en stol i no salen och ska göra ett papper med frågor om ljus och mörker. Soft.

The last one.

God natt på er, jag ska börja röra mig hemåt. Vi hörs mer i morgon, sov gott.
Åååh, vad jag saknar sommaren, och våren. Nu tycker jag att den ska komma till Sverige och fulla våra kyliga hjärtan med lite solsjus.

13e Februari 2011

Tja! Nu var det ett tag sedan men jag har varit med Niklas i storsätt hela helgen så då har det inte blivit mycket bloggande eller inne på datan överhuvudtaget. Men nu är jag hääär!
Jag åkte hem vid fyra tiden i dag och var hemma runt halv sex. Men nu är jag hos David, vi ska kolla solsidan om en timme.

wkffghjuk

Sista lektionen, jag är verkligen trött. Jag ska hem sen, tvätta lite och fixa inför helgen. Senare kommer nog David och kanske Anton förbi och så. Vi får väl se.
Jag bloggar mer i kväll om internet är inom räckhåll.
Man ser hur trött jag är..

10e Februari 2011

God morgon, idag är jag lite smått seg. Jag och Niki tog en till bastu vid två och vi somnade inte förrän fyra och då skulle vi upp halv åtta. FML. Så nu sitter vi i skolan och vi börjar tio. Det är lite så jobbigt. Men jag hoppas jag blir på bättre humör nu när jag ska kolla på bios tv och spela lite bomber jack.

Bastu o grejer

Men tjena fan! Jag och Niki har kommit hem och tagit en bastu, lite inpackning och så. Nu ska vi softa lite och senare kommer olle hem och middag blir Cesar sallad, fyfan vad gott!

Soft!

Nu sitter jag och min klass och har lunchrast, om tio minuter är det en timmes svenska som gäller. Det är bara högläsning som står på schemat. 
Efter det ska jag och Niki in till stan. hon ska till frisören, jag ska nog med annars är Niklas & co inne i stan så vi får se vad som händer.

9e Februari 2011

Tja! Nu har jag, Niki och Carro gjort våran redovisning gör våran fyra. Det gick inte bra alls, om jag säger att det första jag sa inför den klassen var "vafan?!" förstår ni nog. Så snart är det tyska, den här dagen har inte börjat bra. Men den kommer antagligen sluta ganska bra, jag sover hos Niki i kväll.

Jag kom inte på en rubrik

Jag sitter hemma och kollar på film, jag ska egentligen plugga men det pallar jag inte. Det gör jag i morgon och på onsdag. Det blir skit bra. Jag drar snart till min dans så jag hör av mig mer i morgon.
Peace and love.

Yeeees!

Jaaa! So, så jävla kult..
Jag och Niki ska hjälpa Carro lite, hon ligger lite efter. Så nu är det det amerikanska frihetskriget som står på tur.

Blus

Tja, nu har vi haft mentorstid och nu är det dags för no prov. Japp, jag kanske borde plugga lite, det kunde vara bra men jag pallar inte. Jag är för trött.
Jag är hur shopping sugen som helst, kolla bara den här blusen från gina, hur snygg?

7e Februari 2011

God morgon, idag är det måndag och det betyder att so:n måste vara klar - det är den, no:n har vi prov på idag - jag har inte övat så mycket, jag får göra det på bussen nu. Och sen har jag dans och kommer hem kvart i elva ikväll. I morgon kommer jag antagligen vara trött tjej.

Söndags bild

Då har jag och David kollat på Solsidan och kollat runt på bloggar och nu har jag verkligen bestämt mig, jag ska gå ner i vikt NU. Jag är lite trött på min kropp nu, jag måste bli smal.
Don't blame us, det är söndag och jag orkar inte ha något annat än mjukisbyxor..
Nej nu är det no som ska pluggas, David ska hjälpa mig.

6e FEBRUARI 2011

Haha, hej! Jag gillar att jag fortfarande inte har lärt mig att det är februari än, jag har skrivit januari två gånger.. Suck, tjejen som borde skaffa lite hjälp.
Aja, idag vaknade vi (alla i Niklas vardagsrum) och alla droppade hem en efter en, Qgge hade redan dragit när vi vaknade.. Men jag och Niklas städade lite och så sen drog jag också. Sen har jag varit och träffat min släkt från skåne som hälsade på över helgen, min kusin har fått världens sötaste lilla bebis.
Efter det var det bara hem och plugga till provet i no som vi har imorgon och sedan inlämningsuppgiften i so som ska vara inne i morgon också. Men so:n är jag klar med nu men sen ska jag plugga inför no:n hos David tror jag.

5e Januari 2011

Tja! jag och Niklas sitter i hans rum efter ett mjölkrig och väntar på att våran fina kladdkaka ska komma ut ur lungen. Och på att Airas, Elin, Jalet och Qgge ska komma förbi. Det blir övernattning för hela gänget här, med skräckfilm och grejer. Det kommer bli as kul.
Jag hör antagligen av mig i morgon när jag kommer hem.
Nu jävlar blir det kladdkaka.

4e Januari 2011

Jag sitter på sista lektionen nu och sen drar jag in till stan och möter Niklas, hör av mig senare.

pancaaaaakes

Då var man mätt, vi åt upp alla och så visade sig det att Wille och Dennis inte alls kommer hit, av någon anledning. Så jag och David ska fortsätta chilla och kolla på film.

Dags för pannkakor

Jag och David sitter nu i mitt vardags rum och kollar på film, vi ska snart börja göra pannkakor. Det var fan länge sen. Senare kommer nog Dennis och Wille hit också. Och som ni märker fick jag internet i dag.

Lektion

Tjo fan! Nu har vi bild, woohooo! Med Kina. Det är ju bara för underbart. Nej, bild, rita, måla.
Vi får se om jag får ha internet i kväll annars hörs vi i morgon, kyss!

3e Januari 2011

Tja! jag sitter på min första lektion, engelska. Snart är det lunch, efter det är det bild sen matte. Tro det eller ej men efter det slutar jag. Sooooft!
Dock har vi lång lunchrast och lång bild lektion så vi slutar inte förens tre.

Later

Jag sitter på svenska lektionen och vi gör ingeting just nu. Vi slutar snart, då drar jag och Niki in till stan för att träffa Airas, Niklas och Mell. Woohoo! Hörs senare, love ♥

Café Julia

Det är tyska på schemat så jag sitter inne på glosor.eu och pluggar, men det är bara tjugo minuter kvar tills vi ska se Café Julla, så tråkigt. Jag ogillar tyska ganska så mycket.
Snart är det lunch och jag är jättehungrig. Åååååh! Jag lovar att det är något svinäckligt.

2a Februari 2011

Tja! Igår kväll kom jag och klassen hem efter en as rolig klassresa i Hassela. Det var verkligen lyckat, hur kul som helst! Vi kom hem ganska sent i går jag jag var så pass trött så jag orkade inte be Jacob om att få internet.
Om ni ska på klassresa, dra dit. Det är bra backar och det är jättekul att åka skidor med klassen. Men man kan nog inte vara där längre än två tre dagar.. Det fanns inte så mycket backar till det. Det var perfekt med två dagar.

RSS 2.0