God natt!

Nu går jag och tvättar bort smink, borstar tänderna och kryper ner i min säng. Innan jag somnar ska jag bara läsa de sista sidorna i min bok som jag håller på med, den är sjukt bra och heter Hemligheten av Sophie McKenzie. Enligt mig är den jättebra. Aja god natt och sov gott vi hörs nog mer imorgon.

Kenza & Tyra show

Nu har jag sett det första avsnittet av Kenza & Tyra show, hur ska jag kunna vänta till nästa torsdag hade dom tänkt? Jag älskar det, det är verkligen as bra. För er som inte hade tänkt att titta på det tycker jag kan göra det i alla fall. Om ni inte tycker om det så är det ju bara en halv timme av erat liv.
Juste jag hade ju engelska prov idag och enligt mig gick det riktigt bra, men eftersom det är jag så har jag säkert lite fel här och där.. Imorgon är det matte prov, men det tror jag går bra, jag har ju jobbat med mina IQ- tjejer Niki och Carro på matten och dom är ju allt annat är dumma i huvudet. Men nu ska jag tillbringa några minuter att kolla endel bloggar.
MONGON!!!!

Jaaaaah!

Efter dansen fick jag skjuts hem hela vägen av min underbara mamma. När vi kom hem åt vi lite och nu fick jag internet här hemma att funka lika bra som annars! Fyfan vad skönt, äntligen.
Klockan är efter 21.00 och Tyra och Kenza show har börjat så vi hörs kanske senare. Peace and love.
Jag älskar den här webbcamen!

30e september 2010

Hej! Nu sitter jag i skolan med Nikis dator, EFTERSOM HON FICK INTERNET! Och inte jag och Nicole. Så jag utnyttjar läget lite. Finfin bild på mig, Niki och Nicole som nyss togs. Hörs senare pöööööössssss.

Nyduschad

Nyss tog jag och Niki en kort paus och jag tog en dusch då och nu sitter jag och Niki och skypar igen. Fyfan vilka nördar vi är, menmen är man sällskapssjuk så är man. Snart ska vi lägga på och jag ska lägga min i soffan, låta datan vila och kolla lite på Tyra Banks show. Om inte det är något kul blire väl att läsa en bok eller jobba lite med den nya designen som Nicole ska fixa till mig någon gång. Det är lika bra jag börjat lite själv. Pöööööss.

Skyyyype geeks

Tjaaaa! Just nu kollar jag på Top model och snackar med mina bästisar på skype. Vi höra senare när det hänt lite mer saker. Just nu är det ganska boring att vara Julia Edrén..


Förhörd...

Just nu sitter jag och Niki och förhör varandra på engelska på facebook.. Haha, as bra då lär man sig att skriva orden extra bra (Y) Jag sätter inte alla ord men jag gör väl det senare.

29e september 2010

God morgon! Idag är jag tyvärr hemma med ont i halsen.. Jag ska plugga lite inför engelska provet imorgon, det är ganska mycket om jag får säga det. Egentligen skulle jag och Niki plugga tillsammans men nu blev det inte så. Fan jag skulle behöva en smart Niki just för tillfället.. Jaa men jag får väl ringa henne om jag får problem. När jag är klar med engelskan ska jag göra matte som jag har prov i på fredag. Shit vad mycket prov vi fick innan praoven.. Aja nu ska jag sätta fart innan jag blir begravd.. Pöööööss.
Vi gör den bäst tillsammmans.

28e september 2010

Hej på er! Just nu ligger min statistik inte bra.. Hmmm, jag bloggade ju fem gånger igår. Aja, idag har jag varit i skolan sen åkte jag till dansen och sedan hem. Just nu ligger jag, Jonathan, mamma och Classe i soffan och kollar på Two and a half men. Senare ska jag och Jonathan hämta pappa vid bussen och så ska jag klippa honom, eftersom han har varit i USA, hoppas han kom hem med något fintfint till oss barn.
Snacka om en kulig lektion. Niki, jag älskar dig!

Hemma igen!

Hej på er. Nu är jag hemma igen, jag har nyss ätit och så. Jag har dansat och köpt kläder, det blev en skidjacka, munktröja och ett linne. Jag är riktigt nöjd, mina bröder hittade också mycket kläder dom också.
Nu ska jag se lite på tv. Plugga på det sista och sedan gå och lägga mig. Vi får höras mer imorgon, sov gott!
Bilder på kläderna får ni en annan dag.

Nu drar jag!

Nu har jag sett en film och fixat mig, för nu ska jag vidare till stan för utförsäljning på skatekläder typ. Men de säljer skidkläder och det behöver jag så. Jag ska möta mamma och Jacob i stan sen sen ska jag vidare till dansen. Vi får se om jag skriver senare eller inte.

Pluggandet är äntligen över!

Nu har jag lyckats skriva sex och att halvt A4. Snacka om att jag är stolt, och det skrev jag på lite mer än en och en halv timme. Det blev ju lite Facebook innan jag började plugga, aja nu är det över i alla fall så nu kan jag äta lite lunch, sedan ska jag krypa ner i soffan och kolla på någon bra film... Hmm undra vad det blir.

27e september 2010

God morgon! Nu har jag vaknat och bestämt mig för att plugga lite NO, eller lite. Vi har prov imorgon så det behövs endel övning. Jag har fyra timmar på min så jag ska plugga järnet. Vi får höras lite senare. Pööss.
Juste fan, jag har ju studiedag idag det är därför jag är hemma.

26e september 2010

Men tjaa! Igår vet ni ju mycket väl att jag var ute och vandrade med min elevens val grupp. Vi gick sammanlagt runt två mil. Först gick vi fel och sen fick vi inte stanna vid en camping så vi fick vända och gå tillbaka en km. Det var lite drygt, men hellre det än att dela en camping med små snorungar. Jaa, men när vi slagit upp tälten och lagat mat på stormkök gjordes det en lägereld. Det blev mörkt och de flesta samlades runt elden och umgicks och snackade. Vid elva var det dags att dämpa oss och krypa ner i sovsäckarna. Jag och Niki låg redan och små pratade redan då. Vi han somna innan Anki och Melinda kom in och skulle lägga sig.
Imorse var det ganska trångt och varmt i tältet. Anki och Niki hade fryst men jag och Melinda hade varit varma. Aja alla var uppe halv åtta och åt frukost för att senare packa allt och börja gå igen vid kvart i nio. Vi gick i en timme (som motsvarar ungefär tre- fyra km) Sen väntade vi på bussen i 45 minuter och då var det buss, pendeltåg, tunnelbana och en till bussresa som väntade. Så jag var hemma runt halv ett. Sen dess har jag duschat och umgåtts med Jonathan och mamma. Nu ska ni få bilder sen gårdagen och idag. Puss
Första pausen som togs.


En fin sjö som vi gick förbi, då var vi trötta ska jag säga er.


Ankis snygga tältlösning som inte godkändes av lärarna, helvete vad jag och Niki garvade åt henne och lösningen.


Våran enkla middag för fyra, makaroner och köttbullar.


Haha, ingen kommentar bara det att alla var så sjukt trötta när vi väl kom fram. Endel var redan sömniga vid nio- tio tiden.


Jag och Anki innan maten.


Aa, ni kanske förstod att det där är lägerelden.

Resten av bilderna är bara mongobilder. Så dom åker inte upp idag i alla fall.

25e september 2010

Godmorgon! Nu är jag uppe och har varit det sen halv sju eftersom jag och några ur min klass valt att ha sovmorgon på torsdagar till tio om vi går på en vandring, så det är idag vandringen är och vi kommer att tälta också. Jag hoppas det ska bli kul, jag har ju Niki med mig så jag tror det ska bra bra.

Igår fick vi Mac- datorer i skolan! Wooohooo! Jag har inte hunnit leka så mycket med den än så jag ska nog göra det imorgonkväll eller så. Vi får se. Men nu måste jag käka en bra frukost och ganska snabbt för jag ska vara i skolan vid åtta och jag hae lite kvar att packa. Puss på er.

22a september 2010

Tjaaaa! Idag har jag varit i skolan och pluggat.. Precis som vanligt, efter så drog jag och Mimmi hem till sjuklingen Johanna och lämnade lite papper, träffade henne och åt lite också. Sen hämtade vi Elliott på skolan och gick med honom till busshållplatsen och sen träffade vi David.

jag kom nyss hem, jag har hunnit byta om till mina mjukskläder och fixat en brasa. Snart kommer mamma och hennes kille hem med mat, jag vet inte vad det blir men jag vet att det är han som lagat den. Nej men nu ska jag vara duktig och plugga lite. Puss på eeree!


21a september 2010

Hej på er gott folk! Idag var jag och min mammsi på fotografering på Stockhols Model Huose, ni får bara de bästa av de bästa. Jag orkar inte ladda upp 26 av 129 bilder, ni får väl fem kanske.. Drygt I know men de flesta kommer upp på min facebook om några dagar. Jaa efter det hade jag dans, det roligt för jag lärde nårga i gruppen och så.

Imorgon åker jag hem direkt efter skolan för att plugga, dukigt av mig. Aaaaa men vi hörs nog då.


20e september 2010

Godmorgon! Jag har börjat morgonen med att titta på tv och fick reda på att Sverige demokraterna är med i riksdagen så jag lyssnade lite. Men nu är det dags att gå till bussen. Senare åker jag och Niki in till Nacka och kollar runt på lite kläder. Efter det ska jag dansa, kuul det ska bli. Ha en bra dag, puss.


19 september 2010

Hejhej. Igår åkte jag och Niki in till stan och träffade Moa, Isabell och Saga. Vi hade jättekul. Jag och Niki var hemma igen vid ett och så gick vi och la oss efter en macka eller så var.

Idag vaknade vi vid tio och gick upp och åt. Niki åkte vill sin dans och jag stannade hemma och pluggade. Sen kom min pappsi över och sa hej då innan han åker till USA i en vecka.. Ååååh, jag vill också åååka.
Men om en halvtimme börjar "Music and lyrics" på trean som jag ska se, se den ni också, den är jättegullig. I alla fall jag jag kommer ihåg, haha, aa vi får se om den är det eller inte.


Bild ifrån igår.

18e september 2010

God morgon! Igår åkte jag med Niki och Johanna till Nacka och köpte mina älskade skor! Sen åkte jag och träffade Tessan och vi pratde igenom allt som vi missat. Det var endel, vi pratade oavbrutet i två timmar. Efter det åkte vi hem till mig och åt, sen mötte jag Niki vid bussen och sen en timme senare gick vi alla tre och mötte David, Christoffer, Kritoffer och Donden vid bussen. Vi kollade på film allihopa inklämda i mitt pyttelilla rum.

Imorse åkte Tessan och nu är jag själv med mina små bebisar, men snart kommer Niki hit och så, vi får se vad som händer senare idag. Pöööööööööss.

15e september 2010

Hej! Idag slutade jag, Niki och Johanna halv två och då åkte vi till Vårdcentralen, jag och Johanna skulle fixa lite snabba saker. Sen åkte vi och fikade på Dellan och fick gratis le ;) Haha, sen åkte vi hem till mig, åt lite och sen kollade vi på Salt. Den var bra men man kan nog inte se den mer än en gång. Nu sitter jag och min mumsi och kollar på Idol. Vi får höras senare. Love ♥

Sova snart


Bild från filmen, för er som inte fårstod ;)
Hej på er! Nu har jag och min mamma ätit en riktigt god middag och en skål glass var medans vi tittade på Dear John. Den filmen är ett måste för dom som gillar underbara filmer.. Den är så kärleksfull, lite komisk och sorlig.. Men den var så sjukt bra, Snygg kille + snygg tjej aa det brukar bli bra (haha, jag kommer inte ihåg deras namn menmen). Men nu tror jag att jag ska försöka ta mig upp för trappan och städa av rummet. Det är det rummet jag missade tidigare idag, jag dammsög men jag tog inte bort den stora högen med kläder från sängen..

14e september 2010

Nu har jag kommit hem efter en lagom irriterande sista lektion.. Aja annars gick det as bra i skolan idag, vi fick tillbaka våra svenska recenssioner och våra NO- läxförhör och jag satte VG+ på båda! Fan vad jag är bra! Japp så senare när mammsen kommer hem så ska vi fira med med en riktigt god middag.

Så idag orkade jag inte göra något, antagligen kommer jag bli rastlös om några timmar men nu ska jag först städa hemmet innan mamma kommer hem och sen ska jag plugga... Mmm, men vi hörs senare.


13e september 2010

God morgon!
Igår blev det ingen bloggning för jag orkade helt enkelt inte. Men jag lyckades träna lite, coore och yoga. Så idag har jag liite träningsvärk. Och så lyckades jag göra hela NO-läxan men jag har ju prov på det idag så jag var ju tvungen..

Idag slutar jag vid ett och då ska jag vara med mina favorittjejer Niki och Nicole. Jag tror vi ska vara hos Nicole för vid fem åker jag iväg för att dansa. Så vi får se om jag bloggar när jag kommer hem, min dans slutar lite efter nio så jag är väl hemma tio eller något sånt.
 


Duuuusche!

Japp, nu ska ni få lite bilder från igårkväll och så. Aaa så nu ska jag gå och duscha.. Det ska bli jätteskönt för jag fryser just nu. Så vi hörs säkert senare. Looove


Igår när vi kommit till hennes lägenhet.



Vi var på väg mot hörnet och hyra film, GRATIS! I likeeey


Våran lunch, cykling- wraps och cola. Det måste ni prova, det var så galet gott, Wedney´s.


Jag och Niki i sista stund innan jag skulle ta bussen hem.

11e september 2010

Hej, nu har jag och Niki pallrat oss hem hela vägen till Ingarö igen. Vi är sjukt trötta efter natten, som vi stannade uppe onödigt länge, just att det var onödigt. Vi kollade på film och lyssnade på musik. Vi sov dåligt eftersom det blev galet varmt i hennes lägenhet och vi kunde inte öppna några fönster.. Nu ska vi ta det lugnt, vila oss lite snabbt inför veckan så man inte drar på sig någon onödig förkylning.. Aaa, vi hörs senare. Puuuuuuss
Bilder kommer senare idag :)

10e september 2010

God morgon! Igår var det balett för första gången, jag känner ingen träningsvärk än men det kommer väl snart. Idag är det skola med en massa prov.. Idrott(?) och engelska. Senare ikväll sover jag och mina älskade Niki och Nicole i Nikis lägenhet. SUPERKUUL! Aaaa, men på onsdag börjar min praov, jag är sjukt taggad, jag vet precis ar jag ska tillbringa mina raster.. I CAFÈET EXAKT UTANFÖR! Dom som jobbar där är riktigt trevliga.
Det var väl allt för mig just nu, vi kanske hörs senare men jag lovar inget.


Haha, jag har trott att han sjunger, Hey now you´r a Rock star get the show on get laid.

8e september 2010

Helloooo! Idag var det skola, men inte en helt vanlig skoldag vilket oftast är roligt. Som idag var det galet kul, alla åttor åkte till Gustavsberg och såg en teater som var helt sjuk. Men så jävla rolig, det är nog första gången de lyckas. Haha, sen var vi tillbaka i skolan och hade svenska sen slutade jag. Då var det dags att ta sig tillbaka till Gustavsberg för att prata lite med folket på Capellix om praovplats och det fick jag! Det ska bli så himla roligt!

Aaaa, nu ska jag börja och göra lite mat till när Patrik kommer för båda är sjukt hungriga.. Senare blir det film och sen Idol. Puss så länge.


7e september 2010

Hej! Just nu är jag inte på humör för något, jag är så jälva lack, jag har fan inte varit det på as länge! Aja idag var det skola som alla andra dagar. Lika jobbiga som vanligt, tisdagar det betyder sevnska sen idrott och sen No och efter det har jag lunch och då är det fisk! Men jippie! Efter skolan skulle jag hem och göra lite läxa och sen träffa Patrik men nejnej, han svarar ju inte när jag ringer så jag får väl fortsätta plugga! Yooohooo, fan vad roligt, nej inte riktigt. Fan jag som jag på så jävla bra humör tidigare idag, jag och Niki har haft as kul idag och så.

Hårinpackning

Hej på er! Nu är jag hemma efter att ha jobbat i åtta timmar lite drygt. Så nu är jag trött så jag har lagt en hårinpackning som fått verka i tjugo minuter nu så ska det ska jag tvätta ut om tio minuter. Så jag ska hoppa in i duschen och sen ska jag se slutet på "Dumpad" sen ska jag sova.

5e september 2010

God morgon! Igår kväll åkte jag och träffade William, Filip och Alexander. Haha vi hade jättekul, vi kollade på film och snackade, lugn och skön lördagskväll. Ingen orkade göra något annat och föresten var det för kallt för att vara ute, efter moppeturen hem stack och sved det i benen för att det var så kallt.. Jag var hemma tio i ett och somnade nog vid halv två.

När jag vaknade i morse vid tio så gick jag upp på en gång och klappade kissarna och drog mig i soffan. Senare ska jag nog åka hem till min pappa och hjälpa till med fixningen inför tisdag. Så nu blir det frukost,  jag är sjukt hungrig nu.

Gud min webbcam är så dålig och jag ser så himla trött ut även fast jag sovit nio timmar.

4e september 2010

God morgon! Igår hade vi skolfoto, och som vanligt gick det inte så bra eftersom jag inte blir bra på bilder. Efter skolan åkte jag in till stan med Patrik, vi letade efter mina boots men dom finns inte kvar i min skorlek.. Det var lite synd men jag tröstade mig med ett par svarta jeans och hårinpackning. Så vi var i stan från fyra till nio. Och på slutet blev det galet kallt.

Nu ska jag försöka få tag i Niki för att kolla vad som händer senare och så. Ifall jag kan sova hos henne eller bara träffas lite. Aaa men vi får se, nu måste jag städa undan lite, mamma har börjat möblera om och det ser ut som skit här, så dammsuga och så måste fixas. Looove.


Lugnt och grejer

Heej! Idag har jag och min familj byggt på huset som nästan är klart nu. På utsidan är det bara några småsaker, som lite målning, lite takläggning och så är det ett till lager med färg på insidan och lister som saknas. Sen ska det självklart stylas också. Nej nu ska jag ta det lite lugnt, slappa osv. Japp vi hörs imorgon. puuuuusss!

2a september 2010


God morgon! Jag hoppas att ni sovit gott, jag har drömt mardrömmar hela natten så jag är inte så utvilad. Menmen, jag hoppas jag överlever i alla all. Skolan börjar åtta tjuogo, efter skolan åker jag hem till pappa och målar sen är det hem och gör läxor.. Fan vad tråkigt det låter, jag hör av mig senare idag.

1a september 2010


Gud, vad konstigt det känns att skriva september.. Var det inte juli nyss? Aja Idag var det skola som alla andra dagar. Efter hem till pappa där jag inte gjorde någon nytta så det var bara hem till mammsen och göra tile läxor och så. Just nu sitter jag och klappar småkissarna och tittar på ett par boots som jag ska prova på fredag. Gud jag vill bara ha fredag. Men nu ska jag gå, soov gott.

RSS 2.0