nattinatti

Nu är det här nog det sista inlägget för idag, är så sjuktrött. Men ska nog kolla lite på tv med Jonathan först innan jag går och lägger mig. Juste har gjort ett collage med cupcakes, dom ser så goda ut.. Men god natt och sov gott !


trevigttrevigt

Nu har jag kommit hem från dansen, och ätit middag med mamma, jonathan och Jocke. Riktigt trevigt !
Och nu ska ni få bilder från vandringen idag, men min kamras batteri tog slut så att det blev två bilder..
Vi hörs lite senare, love u





Buss, hit pch dit

Hello !

Vandringen idag var helt okej eftersom jag gick med Carro och Nicole och några till.. Men i alla fall så sitter jag i Nicoles rum och vi har fixat lite på min blogg, kategorierna.. Inte så mycket men något i alla fall.
Om ungrefär en timme så sitter jag på bussen på väg till Hammarby sjöstad - dansen.  Efter det så kommer min underbara storebror och hämtar mig.. Och han ska sova hos oss också !



Vandring

God morgon !

Idag ska jag vandra com jag ska igår jag så ska jag dansa, vilket ska bli mycket roligare än vandra.
Jag idag





Ha en bra dag, bloggasr senare ikväll.


varmchoklad

Nu tittar jag på Idol och har just druckit en varm kopp med choklad, var lite kall. Imorgon ska jag ut med klassen och parallelklasserna och vandra, "jippi" ! Är inte såå taggad men det kanske blir bättre. Och juste ! Dr House börjar ikväll igen. Guuud vad roligt det måste jag se. Men nu måste jag gå. Blir nog inte några fler inlägg idag så sköt om er och sov gott.











Dålig dag

Hello !
Jag har haft lite små ont i huvet hela dagen så har nog varit lite väl otrevlig ibland. Så nu tror jag att jag ska ta det lugnt hela dagen och kolla lite på film, om jag hittar något annars kommer jag nog att läsa lite.
Hoppas ni har haft en bra dag !

Last for the day

Hello !

Idag har jag och Elias inte gjort så mycket, men när Elias åkt så åt jag, Jonathan, Jacob, Åsa och mamma middag, super gott. och nart ska jag kolla på Idol och fixa läxorna, tråååk.
God natt på er.


städa lite...

God morgon !

Idag så kommer Elias hit och jag måste städa lite.. Men först ska jag äta lite, hungrig som fan..



Film och glass

Nu har jag letat efter en av mina favoritfilmer i snart en timme och så hittar jag den i en bokhylla brevid trappan..
Menmen nu ska jag se på den och äta glass, och för er som inte visste det så älskar jag japanska tecknade filmer, typ som Min granne Tottorro och Det levade slottet. Så nu ska jag krypa upp i sängen och mysa.

JUSTE jag har studiedag imorgon så jag ska träffa Elias, men ha en trevigt kväll och sov gott. 

                                 




Clothes...

Nu är jag hemma, har just ätit och så. Hade jättekul med Emppi, Julia och Felicia. Men nu måste jag fixa med mina kläder och så ska jag fixa klart Vildas design och så ska jag börja på Fecilias och självklart så ska jag lyssna på jättegamal musik som jag hittade, som tillochmed råkar tillhöra mina bröders..
Men nu kommer bilder från igår..





Fina bilder eller hur ?! ^^


emelie and julia

Hello !
Jag hade inte tid att göra ett inlägg imorse och så. Dansen var jättekul, och efter så åkt ejag hem till Emelie och Julia. Så fort jag kom in så åt vi, nu har jag duschat och sitter i Emelies säng och kollar på The hills, tror bara att vi kommer slappa idag, men ni får bilder fån igår med Vilda och Camilla, glömde kamran hemma så inga bilder idag. Senare ska jag hem och äta middag med bröderna och mamma.

nails

Orkar inte ta kort på mina naglar nu men ni får bilder imorgon. Nu ska jag, Vilda och Camilla sova eller snacka lite, så det här blir sista inlägget idag.
Sweet dreams.




Vildas header..

har inte kommit långt med mina naglar men jag ska göra Vildas header istället så gör jag naglarna senare istället.



Nya naglar

Nu har jag, Vilda och Camilla kommit hem och så ska jag fixa mina naglar. Får se det senare, har ju haft dom har naglarna i tre dagar nu.




storebror

Idag så fyller min låtsas - storebror 15 år och jag ska snart gå dit och gratta honom, och så ska jag ta med mig Vilda hem sen.

Jag idag

Tjejer

God morgon allihop !

Hoppas ni sovit gott, det har vi i alla fall. Tänk att vi gick plats tre tjejer i en beddsoffa, hihi.

Men nu ska jag överraska tjejerna med toasters.



Goood naight !

Igentligen skulle jag och tjejerna se på skräckfilm, men det blev Friends istället.
Nu är jag ganska trött så jag, Nikki och Lina bädda i soffan och sova sen.

Sleep well everybody !


Skutt från ett berg

Nu är jag tillbaka, på våran promenix så hoppade jag och Nikki från ett berg, kul men det gjorde ont.
Sammtidigt så "lånade " vi lite äpplen av grannen.

Nu ska vi snart käka en fantastisk tacos.







Nikkis naglar


Carros naglar



tjejkväll med Nikki och Carro

Helloo !

Just nu är tjejerna uppe i i mitt rum och fixar med mina kläder, ni vet ju hur det är med andras kläder. Det är ju nästan bättre än julafton. Och nu så har jag kollat på en tröja och vill värkligen ha den, vet att Foki har en sån men så kan det vara, vill ha den i alla fall. Men vi har ett schema inför kvällen så att vi måste börja snart.
Men det som är bestämt är att vi ska gå kvällspromenad, kolla Idol, tjocka oss med godis och mat, och såklart ha kul !

Här är tröjan jag vill ha.



Och fler bilder kommer senare med tex bilder på Carros och Nikkis naglar som jag fixat.

nailnailnail !

Ååååh, jag vill haaaa !
Seriöst, vill värkligen ha nya nagel, eller mer kanske man ska säga. Menmen, det är det här jag vill ha. Finns på http://nail4you.se/naglar/



Ska se på  Click nu, jätterolig - på 6:an -
Sweet dreams !




trött...

Hello!

Jag är så trött idag, och det inte inte bara jag får Jacob - storebror - är också trött. Undra om det är något med månen att göra.. Menmen har inte hännt så mycket idag, förutom baletten, vilket var roligt.
Och idag fick jag veta att Nikki, Mimmi och Carro kan sova hos mig imorgon, snacka om tjejkväll !
Guud vad kul det ska bli. Men nu ska jag streechta och ta det lugnt, träningsvärk sen igår och kommer få ännu mer imorgon efter styrkepasset på dansen i skolan. 

Gulliga bilder på mig och Ebba









new nails !

Hej !

Jag vet att jag gör om mina naglar välfitg ofta men jag tycker det är roligt, så ni kommer nog få se väldigt olika varianter och så.. Men nu ska nu rå se dom nyase.
sen mitt senaste inlägg har jag duschat, ansiksmask, fixat inte bara mina utan hjälp mamma med sina lösnaglar och kollat på tv. Så nu är jag lite trött och vill ju inte vara trött imorgon när jag ska dansa två gånger, första lektion i skolan och sen på Kulturama - balett.







Nu ska jag sova, pusspuss sweeet dreams !



jazzhands !

Hello !

Idag så har hela dagen varit super ! Dansen var jättekul, vi fick lära oss en ny korografi och så.
Dansade jazz föresten. Nu ska jag tvätta bort sminket och sen ska jag fixa naglarna och kolla på Samantha och Idol. Nu är jag snart klar med min nya header, vad tycker ni ?



Vet att den är ganska lik Fokis men jag älskar hennes header, så ville ha något fint.
Hörs senare med mina nya naglar.



Vinn smycke !

Hello !

Idag så åkte jag till Nacka, och köpte nagelgrejer. Och så är jag med i Fokis tävling om ett smycke från Cocoo.se
Om ni vill vara med på tävlingen så får ni mer information här http://fokis.se/ 

Och här är mitt smycke !



Och det här köpte jag i Nacka







naild it !

God morgon !

Idag är jag på jättebra humör. Så är nog inte så tråkig som igår. Idag så ska jag ta en tur till Nacka för att köpa lite nagelgrejer, och så fixade jag naglarna igår, ganska lyckat faktiskt !
Men nu måste jag kolla buss.







choklad - cupcakes

Hej igen !

Nu sitter jag här med Jonathan, som försöker fixa våran tv. Och så har jag gjort klart cupcakesarna och ätit, så nu är jag jättemätt. Antar att vi hörs senare.



Visst ser dom goda ut, hittils mina finaste..




baka igen..

Heello !

Nu har jag kommit hem från en ganska trög dag i skolan, och det kommer nog inte att blir så mycket bättre förän om en timme. Då jag kanske fått i mig någon och börjat baka för ikväll, Jacob, Jonathan och Jocke ska äta middag hos oss och dom vill ha en kladdkaka, men själv vill jag göra cupcakes..

Men nu ska jag ut och ta ner studsmattan så det blir gjort.


skola imorgon..

Nu har jag och mamma kommit hem, och jag är trött som fan, så tror att jag bara ska krypa ihår i soffan ett tag, kanske äte lite glass..

God natt och sov gott.




middag hos åsa

Heej !

Ikväll ska jag och mamma äta middag hos mammas kompis, det ska bli jättekul. Åsas dotter tror jagär hemma och hon är rolig. Men nu ska jag gå till bussen för att möta mamma i Värmdö marknad.
Här är min outfit för ikväll..







Boom boom poow

Heeej !

Dagens dans var grymt kul ! Roligast hittils, läraren var as skön. Och nu är det den fjärde korografin jag gör till Boom boom poow - Black eyed peas. Lite kul, och det gick as bra att komma till bussen osv - alltså jag fick gå från Kulturama till Henriksdal, men det var inte så farlig, gick och pratade med Vilda i telefon - Sen dog min telefon så det blev igen musik på vägen hem.. Lite synd.




Menmen nu sitter jag här med mina gelében och ska hoppa in i duschen så snart som möjligt och fixa en konstig hårinpacking, och nytt shampoo. Senare blir det mat, vet inte vad det blir en.




Dance igen

God morgon

Idag är jag lite trött efter veckan men ska ändå på dansen. orkar liksom inte gå i en tjugo minuter för att komma fram, så jävla drygt. I think, menmen ska man dansa får man väl offra lite. Men är så trött på att på så långt ut på Ingarö, det går ju ALDRIG bussar här. Men nu så ska fixa mig och lägga mitt dåliga humör till sida, för min bror kommer ju idag och det är ju alltid kul. Så vi hörs senare och då får ni veta lite om dansen och så. Men vi hörs nog inte förän ikväll, min mamma vill att jag ska städa huset och plocka ner min studsmatta, igen annan gör det liksom ? Alla låter den stå året om.. Fattar inte varför vi msåte ta mer den då, varför ?
Aja pusspuss




pimpad

Hejhej, eller ska man kanske säga god natt ?

Men i alla fall så har jaf fixat mina naglar och ni ska få resultatet snart. Men pälorna som jag pimpat med kommer att ramla av när som heldt, satt dom lär nog inte sitta där imorgon när jag ska dansa..
Men nu ska jag nog titta lite på Friends på min dator och sen sova.




film, date movie

Hello !

Nu har jag, Nikki, Mimmi och Elias sett på Date movie, rolig som fan men har redan sett den för många gånger..
Men hörs senare.


våra första cupcakes !

Heello !

Nu är både jag och Mimmi vakna, har varit det ett tag nu. Så jag kom på att vi kande göra cupcakes, redan innan Mimmi vaknat - det är ju roligade att baka än att göra smoothie - så nu har vi muffinsarna i ugnen och gjort glasyr. Antagligen kommer dom att bli helt cp, men får hoppas på det bästa.
Och nu är Niki och Elias på väg hit. Kul va ?!



Såhär ser dom ut just nu, men vi hörs senare.


första bion med mimmi !

Heeeeello !

Idag så har jag haft jättekul ! Efter skolan så åkte jag och Mimmi till Gustavsberg centrum får att köpa godis till ikväll. Efter ett tag så satte jag och Mimmi oss på en buss i till stan för att se på bio !
När vi kom dit så tog det ett tag för att bestämma vilken vi ville se. Till slut så valde vi The ugly truht, det var as kul, DEN MÅSTE NI SE ! Sen så tröffade vi lite folk på bussen.
Juste har ni tänkt hur fint stockholm är på kvällen ? Det är bara så vaakert !







Snyggaste skyltdockan någonsin !




nattinatti

Hej igen

Har ingenting att skriva mer än att jag bara kände för att skriva lite..
Men nu ska jag göra annat typ som engelska, tyska och svenka läxorna, upps hade glömt att dom är så många..
Sweet deams, kisses



woho, balett !

Hejsan

Idag var jag och klassen/ alla sjuor på skansen, det var riktigt kul. Jag har en massa bilder att ladda upp.
Efter skansen så köpte jag och mamma ett par balettskor, sen så umgicks jag lite med Ebba och Niki. Som var och shoppade - och så fick jag en försen födelsedagsprisent - sen så åkte jag till dansen, som var as kul !
sen så åkte jag hem, så nu vill jag inte ta av mig mina bvalettskor.
Så nu ska ni få bilderna - och ni ska kanske veta att jag och Carolina umgicks bara med killar idag på skansen -
Först är det skansen bilder, sen så märker ni när det kommer en bild på mina balettskor.











Men nu ska jag kolla på Idol, och det sägs att Kissie ska vara med idag.


Pusspuss, sweet derams !


dance, dance, dance !

Heej !

Låååång dag idag, så nu är jag trööött ! Tror inte att jag orkar göra så mycket, men jag ska i alla fall göra ett inlägg. Och jag rekomenderar Kulturama som dansskola för er som gillar att dansa, det var as kul !
Men nu ska jag kolla på Idol, och så ska jag duscha sen också.
Hörs imorgon.





outfit

God morgon !

Nu skah jag snart gå till bussen så det här blir ett snabbt inlägg. Idag sk ajag dansa så det blir nog inget inlägg förän efter dansen så, men vi hörs.







bh i plural

Haah, nu sitter jag här och ska göra min svenska läxa - läxförhör imorgon, i singular och prular -
Fast tror jag ska nog kolla klart på Idol först sen så ska jag fixa läxan.



Jag har gjort ett litet collage, vad tycker ni ?
Vi hörs imorgon, sleap well !


så är det bara...

Hello !

skulle ha gjort ett inlägg imorse men jag hann inte, fick kris med en SO- läxa som jag glömt bort - skulle vara inne idag - och jag fick in den, skrev av en kompis...
Men i alla fall så åkte jag och Mimmi till Gustavsberg och köpte en klubba var och så träffade vi många vänner, en av dom såg inte att det var jag - antagligen var det hårfärgen - och nu har jag och Mimmi kollat på film och ätit makaroner. Juste igår så målade jag naglarna, det blev rött.


 



brunnen med mimmi, niki och carro

Hello !

Idag hade jag sovmorgon - åååh sköönt ! - sen så efter skolan så åkte jag, Niki, Mimmi och Carro till Nacka, vi gjorde inget "nyttigt", men vi hade i alla fall kul. Vi provade kläder på New Yorker, sen så "fikade" vi på donken..
Efter det så lekte vi lite i rutskana utanför. När vi tröttnade på det så drog vi till Brunnen och kollade film. 
När Niki och Carro tagit bussen så spelade Mimmi lite pingis och jag var bollkalle.
Och nu sitter jag här och ska kolla på Idol nu.







Sov gott på er, pusspuss



sleep well

Nu sitter jag här efter att ha ätit en väldigt god middag och pytteliten milkshake,

Och min kära mor sitter och bråkar med våran tv - hennes kompis "fixade" den, han tycktre att bilden var för röd - och nu är den grön istället. Så jobbigt, menmen nu tror jag att min oteknisa mamma behöver lite hjälp.




Lite saken jag vill ha, men kommer nog inte att få..
Vi hörs imorgon, sov gott och dröm sött.



dansat

Heeej !

Idag vet ni ju att jag åkte till dansen, det var kul men det var nog inte tillräkligt kvalificerat. Men det var kul, och jag tror att jag ska börja på Kulturamas jazz/ show och klassisk balett och kasnke modern/ nutida.
Kul va ?! Jag är riktigt taggad. Så nu ska jag streetcha lite, har inte gjort det på ett tag och känner mig lite stel.
Så hörs senare, om jag hinner.

 



Och så har vi fått en bild på mitt rufsiga hår (utan hårförlängning) och min outfit, som är lik den som var igår. Men jag sov ju hos Emppi så ni fattar.


Äntligen lite dans !

God morgon på er ! 
Idag så ska jag prov dansa på ett gym, tror inte att det kommer vara så bra men man måste ju prova för att veta om det är bra eller inte. Så jag ska försöka. Och om ni undrar varför vi går upp så tidigt så är det för att vi ska hinna göra något innan jag ska dra - dansen börjar två satt måste åka härifrån vid typ ett. 
Men nu ska jag och Emppi äta lite frulle och kolla på film. 

äpplen

Hello !

Sen jag skrev senast så har jag och Emppi ätit och varit ute och tagit bilder - och pallat äpplen -
Och nu ska vi se på Bring it on på femman.
Hörs senare.















Visst ser man att det suttit ett bland där.
Men nu ska jag och Emppi kolla film, pusspuss.




tidigt, tidigt, tidigt

God morgon, eller ska man kanske säga hej

Nu sitter jag och Emelie här och gottar oss med godis och sånt onyttigt, snart ska vi gå ut - antadligen -
Vi får se vad som händer så och så ska ni få en bild på Emelie.



Ny ska jag försöka fixa Emlies blogg, ses senare snyggingar !



header

Tjoo !

Nu har jag nästan gjort klart headern, ska bara fixa texten. Men det ska jag göra med Emlie imorgon. 
Så nu ska jag krypa ihop i min säng och läsa lite, sov gott.
Vad tycker ni om headern ?
Hörs och ses imorgon.







shopping igen

Hejsan på er !

Idag så har jag och alla tjejerna åkt till Sickla och Nacka, snacka om att jag blev trött i fötterna - klackskor - menmen jag köpte ett par jättefina örhängen och några armband.
Så jag är glad, vem är inte det som har fått umgås med Nicloe, Niki, Carro, Ebba och Johanna.
Dom är så gulliga. bilderna som är från idag kommer snare, glömde mitt minneskort till kamran, så kunde inte ta några bilder med kamran. Så Niki tog kort med sin mobil så ska få bilderna senare ikväll.
Nu ska jag fixa med Emelies header - om någon av er vill ha en så måste ni säga till och skicka bilder - och så ska jag kolla på Idol med mammi och hennes vänner.


Ses senare pusspuss så länge !


Gästinlägg av Emelie ♥

Hejjsan Julias bloggläsare ! ♥

Just nu sitter jag och Julia och snackar i tel me Julia.
Imorgon ska jag få min Macbook ! Jippi.
och så ska jag vara med en Julia i min klass.

Sen på lördag, sen så ska jag vara med Julia och vi ska ha det bäääääst .
Min extra syster. som jag älskar, men jag har kännt henne så läägne, mohhhahahhahaha!!!!!!!!♥




Jag älskar julia
Ses puss o hej <333


kanske fixa naglarna...

Hello sweeties !

Idag har hela dagen varit lite långrandig, men jag höll i alla fall min brorsa och hans kompis sällskap när dom fixade våran ved. Och nu funderar jag på att fixa mina naglar och måla dom, men vet inte vilken färg.
Vad tycker ni ?
Nu ska jag snart äta. Vilka mer än jag ska se Idol ikväll, håll med mig om att det är kul att se dom misslyckas. Men vi hörs nog mer i morgon, ska kanske till skolan då.
Pusspuss





hemma igen

God morgon allihop !

Är hemma igen, men mår bättre nu. Har ätit frukost och kollar just nu på Friends, min favofritserie, och kommer nog kolla på det hela dagen. Tiden går så mycket snabbare när jag kollar på det, och det är ju så bra !
Har gjort smothie, ni ska få lite biilder också.
Nu ska jag bara slappna av framför tv med min smothie.















Om ni vill ha en god smothie så får ni ett recept här,

Frysta hallon och jodgubbar
lite annanas
yoghurt
hunung
lite mjölk



090909

Nattinatti

Hurni, det är ju den 090909 idag ! Önska er något, det ska jag göra.
Jag ville bara säga det och nu ska jag snart se på Idol.
Och tycker ni att jag ska byta bakgrund till en lila färg bara eller ha det som det är ?
Puss på er och dröm sött inatt.




juice

Idag när jag kollat klart på filmen så somnade jag till eftertexterna, och det var en as skön på menyn på filmen, om ni fattar, och så sov ajag en timme. Kan man säga att jag behövde. Och så tycker jag personligen att om man är sjuk så ska man i alla fall sett en barnfilm, själv valde jag The little marmaide. Så sjuukt rolig.
Menmen efter det så har jag lyssnat på en kompis till mig, Nadia, på youtube. Blir tårögd så jävla bra är hon.
Men nu tor jag att jag ska klappa min kisse lite och dricka juice.

Hörs senare idag, pusspuss.

sjuuuuk

Hello !

Här är sjuklingen igen, skulle gå i skolan idag men på andra lektionen så känndes det som om mitt huvud skulle sprängas så jag fick åka hem. Jag fick sitta där på busshållplaten i 40 minuter, ååh vad det var jobbigt.
Menmen nu sitter jag här och är sugen på chokladbollar så jag ska nog göra några. Och så ska jag se My blueberry nights nu. Så himla gullig film.


längtar tills imorgon

God kväll allihop !

Nu har jag duschat och sprayar in någon volymgrej i håret. Och nu vill jag bara gå och lägga mig, vill åka till stan med Nicole. Det är det vi ska göra imorgon. Men jag är inte trött, men vi hörs imorgon.

God natt !

på friskingsväg

Hej på er

Hur mår ni ? Jag mår i alla fall mycket bättre, skulle nog inte stannat hemma idag, har ju bara varit rastlös. Var nära att börja klättra på väggarna, ne jag bara skoja. Nej men alltså jag blev så rastlös så jag började städa lite i min gamla gaderob, och gissa vad jag hittar ?! Jo två jättesöta rosetter som man kan ha i håret !
Så himla kul, slipper jag köpa. Känns skönt, och så har mami ringt och kollat med sin kompis, vars dotter är frisör, om jag skulle kunna klippa mig hos henne. Äntligen så ska jag klippa mig, och det är nog inte allt jag ska, kolla med henne om hon kan göra en "rotpermanentning" på mig, för er som undrar vad det är så är det när man permanentar håret i hårbotten och då får man mer volym på håret. Klippningen är nog nästa vecka eller så. Och hur hade dom tänkt sig att jag ska kunna vänta ?! Aja nu ska jag nog titta lite på Idol, kul att det börjar igen.
Och juste i somras såg jag och Johanna Laila Bagge inne på kicks i Nacka !

Här är en bild på rosetterna;



Jag vet att bilder blev suddig och ful men det får jag nöja mig med.
Ikväll blir det väl en tidig kväll så jag blir lite piggare tills imorgon.
Typ vid halv elva blir väl bra, eller vad tycker ni ?
Och det är någon som undrar vad Nikis blogg heter, http://ttyst.blogg.se/

Sweet dreams, my cuties


- rastlös -

Hello !

Nu ligger jag här i soffan och myser, tittar på min tredje film, Harry Potter och Den Vises Sten. Tidigare tittade jag på Förtrolad och Nanny Mcphee. Så nu börjar jag bli lite rastlös men orkar inte göra någonting. Så nu ska jag lägga mig igen. 




Så här blev Camillas header, Tycker ni  ?                              


- sjuk -

God morgon,


Idag stannar jag hemma, måste vila upp mig och bli frisk. Nu börjar jag ledsna på att vara förkyld.
Det var någon som undrade var jag köpt min nya tröja och det är på Ginatricot.
Men nu ska jag sätta igång en film eller försöka sova lite.
'Bye bye.


- nacka med tjejerna -

Heeej !
Idag har jag haft en otroligt bra dag, förutom det att min kamra dog innan jag han ta mer än två bilder.
Men i alla fall så åkte jag, Mimmi, Johanna, Carolina och Niki till Nacka, men såklart så glömmer Mimmi Carros väska i brunn - på busshållplatsen ! - så jag, Johanna, Mimmi och Carro från ingarö kyrka till brunn så vi fick i alla fall tillbaka väskan med allt i. Sen kom vi till Nacka och mötte Niki, då gick vi och käkade. Och så köpte jag en tröja efter det, jättefin får bild på den. Sen drog vi hem och då var klockan typ kvart i sex.
Nu sitter jag här och väntar på att Niki ska logga in på msn så jag kan skicka headern till henen så hon kan fixa bakgrund och headern och så fixar Carro Skorleken och liksom snyggar till.
Men nu ska jag jobba lite på Camillas header.
Pusspuss




- god morgon -

Aa nu är man vaken, så nu ska jag äta frukost. Vet faktiskt inte vad jag ska göra idag - men skola blir det i alla fall, suck - så jag kanske bara kommer hem efter skolan. Vi får se, det bästa är kanske om jag kommer hem.. Fan vet jag. Aja vi hörs senare.


- nej inte förkylning.. -

Heej..
Idag har det varit en låååång dag, först var dansen inge kul - läraren kunde ju inte änns svenska - sen var det upp packning som gällde. Och efter det så tränade jag yoga, uuusch vad tråkigt det var, och dessutom har jag ont i halsen.. Jag är osäker på om jag värkligen ska gå i skolan imorgon, det verkar som det blir hemmadag imorgon.. Hoppas bara att jag blir frisk till på tisda - ska träffa Elias då - så jag ska krya på mig tills då, så får inte vara sjuk. Men nu ska jag och mina raggsocker krypa ihop i soffan och kolla på tv eller film, och kanske jobba på en till header - måste ju ha något att välja emellan -
Och så har jag hittat ett jättegulligt citat från en av mina kompisars blogg.
Så vi hörs imorgon vilken fall som helst, sov gott och pusspuss.
Gulligt va ?!

 Lycka gör dig Söt,
Utmaningar gör dig Stark,
Misslyckanden gör dig Ödmjuk,
Framgång gör att du Strålar ,  
men endast vänner får dig att hålla ut!


- daaans -

God morgon.
Nu har jag snart packat klart - har inte packat datan än -, snart ska jag ringa mamma satt hon vaknar idag. Och sen ska hon komma och hämta mig, så ska vi åka till Sickla och så ska jag få DANSA ! Guud vad kul det ska bli.
Sen vet jag inte riktigt, antagligen ska jag packa upp. Så vi hörs senare, pusspuss.
Och ni får inte glömma att rösta på vilken header jag ska ha.


- header -

Nu är min nya header nästan klar, ska bara fixa text och sånt.
Sov gott.



Vilken ska jag ha, den jag har nu eller den här ?


- förbättring ? -

Nu börjar mina besökare sjunka, så jag vill gärna veta vad som skulle kunna göra bloggen roligare ?
Kommentera gärna vad ni tycker.
Kysskyss

Så vad tycker ni ?
Nu håller jag på med en ny header också. Wich me luck !


- mysig dag -

Idag har bara varit en mys dag med raggsocker och lillebror - som är förkyld - så idag har det inte hänt så mycket. Jag och Nino skulle egentligen åka till Sickla och se på bio men vi hade inte inte skjuts eller busskort, så vi fick nöja oss med att hyra film här hemma, som inte är så fel det heller.
Vi hyrde St trinians, tror jag att den hette. Ganska bra, hade redan sett den med Jonathan - min äldsta brorsa -
Så idag var det inte så mycket mer att skriva om, förutoom att jag ska flytta imrogon, till min mamma.
OCH JAG SKA FÅ DANSA IMORGON ! Har väntat på det hela veckan.







Så.. Nu har ni fått lite bilder också, vi hörs senare ikväll eller imorgon.
Pusspuss.


- nacka med Elias och Vilda -

Idag så har det varit en lång fredag. Men nu är den snart änkligen över.. Men efter en 40 minuter idrottslektion så fick vi gå, så jag, Mimmi, Niki och Ebba till nacka. Dom skulle köpa någon tröja eller så. Niki snodde min kamra och knäppte lite bilder på mig och Elias... Så vi ska ni i alla fall få lite bilder.

Jag tar bilderna frön igår först.








Idag.





Nu ska jag och Vilda troligen kolla på film, pusspuss.
Juste jag flyttar hem till min mamma på söndag - och då har jag dans ! - fan vad skönt det ska bli.


- Mimmi och Johanna -

Idag så åkte jag, Johanna och Mimmi till Nacka för att träffa Elias - min pojkvän - vi hade grymt kul, typ garva hela tiden åt Johannas kommentarer.
Det blev tyvärr inga bilder, glömde kamran, men ni ska få bilder sen igår.  
Here they come!

Igår:







Hoppas ni kommer ihåg vårat blåbärsmellis, men i alla fall så ska jag och familjen hyra film nu. Pusspuss.


RSS 2.0