30e augusti 2010

Tjaaa! Idag var det en ganska slapp och roligt dag i skolan. Eller skolan..? Vi var i kommunhuset och lekte politiker, vi slutade vid ett. jag åkte raka vägen till Malin och hennes skola, hon går sista året i utbildningen som frisör. Så hon klippte och färgade min utväxt, hon är riktigt duktig. Skönt att få klippningen ur vägen. Men nu sitter jag och väntar på att Patrik ska komma förbi och hälsa på lite snabbt.

Såhär ser det ut just nu, det är nästan likadant som förut bara det att det är kortare och lite ljusare i hårbotten.

29e augusti 2010

Hej, jag är på himla ledsen att min uppdatering är så dålig just nu men så är det och jag kan inte göra så mycket åt det när jag är upptagen att fixa med huset inför fotografering på tosdag och det är endel som ska göras. Men jag har faktiskt flyttat hem till min kära mor (som är lite bakis efter sin födelsedagsfest igår, hihi) vilket är galet mysigt. Så just nu sitter jag framför brasan och gosar med kissarna medans mammas kille gör en riktigt god middag, fast jag har ingen som helst aning om vad som serveras men han brukar alltid lyckas galet bra med maten så.. Efter käket blire en dusch, sen film eller prata med någon av min underbara vänner. och så ska jag ju självklart packa upp alla mina kläder och andra saker. Aaa men ni får ha en gosig kväll, pusspuss.

28e augusti 2010

Heej! Idag har jag firat mig älskade mamma som ni vet fyller 47 år idag! Vaknade upp i min säng och drog mig lite sen gick jag ner och åt lite frukost med mammsen. Sen hjälpte jag mamma att handla inför hennes och hennes kompis kräftskiva idag. Jag fick en Vecko revyn på köpet, awesome, sen åkte vi hem och jag hjälpte dom andra syskonen att snygga till lite runt huset inför lite speciella tillfällen. Aaa men just nu är lite kompisar på väg över för att kolla på film och ta det lugnt. hoppas ni får en fin kväll för det kommer jag ha, garanterat.


Jag och Niki igår innan vi åkte och såg superduperbra Toy story 3 :D


27e augusti 2010


Heeeej! Idag var det Södersved som gällde för alla åttor och en nia. Det var skitkallt hela tiden. Vi fick gå dit men på vägen hem så fick vi skjuts av några killar på cykel, såå jälva snällt!

Igår så köpte jag en riktigt finfin present till min mamma som fyller 47 imorgon, så jag ska sova där inatt som en del av hennes present ;)

Nu ska jag, Niki och Nicole börja fixa inför bion ikväll, prämieren på Toy story 3 i 3D. Wooohooo jag längtar! Aaa men nu ska jag bestämma vad jag ska ha på mig. kyyyyss!


25e augusti 2010

Hej på er, idag var det en kort skoldag. Jag slutade vid halv två och då lekte jag och Niki omkring, typ stod och dnsade och gjorde finfina grimarser till Nicole som satt på syslöjd.. Hahah fyfan vad kul det var. Just nu sitter jag på Nicoles rum och är supernervös inför min audition om en timme och tjugo minuter. Eeeeeeeeeh, jag hoppas att det går bra, jag ska göra mitt bästa.. Vi får se om det räcker. Aja nu måste jag kissa för andra gången på en timme... Hahah, aa jag tror vi hörs senare ikväll, men jag lovar inget. Pusspuss

24e augusti 2010


God morgon fott folk! Idag är det skola som vanligt.. Första lektion är svenska, suck, eftersom vi inte haft det än så kommer det börja med betygskreteringar. osvosvosv. Idag är den enda dagen som jag slutar sent och det är vid halv fyra tror jag. Wiiie, vad skönt det är med ett riktigt bra schema! Förra årets sög verkligen.

Efter skolan ska jag hem och fixa med huset eftersom det ska säljas så behövs det snyggas till lite.. Så det blir hem och ta på sig byggarbetskläderna och hanskar. Hoppas till gud att vi inte får några läxor idag..

23e augusti 2010

Hej! Inget bloggande tidigare jag vet.. Det får bli en kort variation för jag pallar inte skriva så mycket just nu. Aja, idag var jag med Mimmi, Johanna och Fida inne i stan och så träffade vi David på vägen hem och så åkte jag hem till mamma eftersom jag, Jonathan och Sandra skulle äta middag där. Jag fick klippa Sandra i håret för det var lite slitet och så. Och idag i skolan åååh shit mitt huvud höll på att exlodera efter all information om betyg.. *suck* men nu ska jag nog snart sova så god natt. Och tyvärr så blev det inga bilder från dagen eftersom mitt kamra batteri är helt slut..

22a augusti 2010

Heej! Gårkvällen var jättetrevlig, dock var det väldigt mycket mygg så vi ungdomar stannade inte i partytältet så länge utan vi gick upp och satte oss i köket och hade kul där istället. Vi var väl hemma runt tolv halv ett tror jag. Och då gick jag, Camilla och Vilda och la oss nere i källaren nästan på en gång.

Imorse vaknade jag och Camilla vid tio, vi gick upp och kollade lite på någon film som gick på tv och åt frukost. Sen dess har det inte hänt så mycket. Jag vet inte helt säkert vad som händer senare idag men det visar sig.


Kvällens outfit

Snart bär det av mot festen, jag är färdig fixad och så, det är nog Vilda och Camilla också snart. Vi får se om jag bloggar när jag kommer hem.


Fixar mig

nu är jag hemma och är ny duschad. Jag har bestämt kläder inför kvällen och ska nu hjäpla mina syskon.. Hahah det här ska bli kul! Aa men när jag är klar med det så blir det sminkning och hårfixning. Så vi hör senare när jag är klar med allt.
Jag tidigare idag i Nicoles säng

21a augusti 2010

God morgon! Imorse vaknade jag och Nicole samtidigt vid tjugo över nio. Just nu ligger Nicole och kollar tv och jag sitter vid datan, haha det brukar vara tvärtom..

Senare idag ska jag och min familj på femtioårsskiva. Så jag hoppas på att få till lite bilder till ikväll, jag ska nog åka hem och fixa mig vid ett kanske. Aaaah jag vet inte när vi ska åka.. Måste ringa och kolla det så vi hörs senare.

Jag, Niki och Julia hittade jätteroliga gossedjur som vi lekte med.. Hehe, moget eller hur? :p

Aaaaaaaaavisst!

Tja! Första blogg inlägget idag, från min sida, vilket inte är bra. Men jag har en anledning.. Nicole tog datan när vi kom hem och sen dess har hon haft den till nu.. Fatta vilken nööööörd! Haahh nej då, hon är jättegullig som fixade till min design så fint. Men gud det låter som jag har en ängel på ena axeln och en på den andra.. Och nej det där lät inte reetarded alls, aja vi har haft en mysig dag på stan med åttorna till tolv, lunch och sen som Nicole skrev så var det dags för stan igen och såklart var vi lite galna så vi åkte till Ikea för att fika och sen ligga runt i sängara och prata. Knäppisar, yeahyeah nu ska jag och Nicole snart sova.. Hehe får se hur det blir med det, aja sov gott på er!

Lite småsnygg blid på mig idag när vi skulle ta bilder till den nya headern.. Hehe.

Niccanh in tha house bitch!


Niccanh in tha house bitch! Alla vet ju antagligen redan vem jag är så... Ah!
Julia springer runt i mitt rum med två bhar och en svart kort klänning i siden. Porr på hög nivå!
Ville bara säga att vi båda lever efter 9 timmar i stan idag och en snabb vila på Ikea. Tjatjatjatja HEJ!


Nikipikilove

Nu är jag hemma igen. Jag åkte hem en snabbis till min mamma och hämtade lite stuffe och pussa på min små korvar som växt som tusan. Pappasan kom och hämtade mig så han och jag åkte och tittade på lite hus som är till salu (det är våran grej) och sen åkte vi hem. Camilla, min och Vildas kompis, ska bo här ett par dagar. Så senare blir det "Rememder me" och lite chill. Nu blire gormet middag, haha höres.

19e augusti 2010

Heej, idag var det andra dagen i skolan. Det var ganska lame, vi var ute vid björnö och "grillade" eller lärarna gjorde det. Happ men efter som jag åkte hem till Niki efter skolan så kan jag inte ladda upp bilder för stunden men jag tar jag när jag kommer hem. Jag vet inte riktigt när det sker men det är väl om en timme eller mer. Så vi hörs senare, tjohoooo!

Upprop..

Det gick åt helvete.. Jag glömde säga "ja" när dom sa mitt namn, haha nej då det gick jättebra, jag sa jag i helt rätt tillfälle. Det var kul att träffa alla igen. Vi har en ny mentor som är as skön, haha, han kommer nog klara av testet som killarna kommer att göra på honom imorgon.. Aja nu ska jag mysa lite med lillebror.. Tror jag, hehe vi får se om han ska retas eller inte.

18e augusti 2010

Heej! Just nu är Niki och Nicole på väg hit, vi ska nog bara ta det lugnt och så ska vi kolla på Toy story 2 eftersom vi ska se trean tillsammans. Så då kan det vara bra att se tvåan först.. Vid fem idag har vi upprop, shiit jag börjar åttan idag! Det känns lite konsigt, betyg och grejer. Aja nu tror jag att dom kommer. Loooove

Städning



Nu sitter jag vid datan igen.. Why is this always happining to me.? Haha men det är ju bara kolla vädret så vet vi juuu. Niki kunde inte komma för hon hade lyckats dubbelboka med en annan kompis så "The tre best friendes" ska träffas imoron, alltså jag, Niki och Nicole. Under dagen har jag och Vilda börjat våran grundstädning av rummet, vilket jag och Vilda måste förtsätta med senare. Men vi har tagit en paus så det ser ut som en bomb släpts i vårat rum eftersom vi började med allt på en gång.. Haha men det ska fixas nu så peeeeeeace!


17e augusti 2010

God morgon! Igår var jag med Frida, och vi hade det jättekul. jag var hemma på kvällen och sov såklart hemma.
Just nu sitter jag, Vilda och Nino och kollar på den otäcknade Peter Pan, så jävla bra!

I förrgår träffade jag, Niki, Nicole och Cissi Robin och några andra. Det var mysigt att sitta på Grisslinge på kvällen och kolla på när Zachis och Hampus bada, VILKA GALNINGAR SOM GJORDE DET! Aja senare idag ska jag träffa niki och några andra.. Tror jag, loooooove.


Visst är Nicole och Robin söta.. Men ibland lite för söta...

25e augusti 2010

God morgon! Jag och Nicole vaknade vid tio och Cissi vaknade för en kvart sen. Nu sitter vi och dör vid tv:n och vi väntar på att Nicoles mamma ska komma hem med nybakta frallor, mums.

Igår var vi på The vocie och hade det jättekul och dansde som galngar. Det var verkligen kul att träffa Cassie igen. Aaa så mycker mer var det inte. Såå vi hörs senare.



Fredag den 13 augusti 2010

Goddag sverige! Hur mår alla idag? Jag mår i alla fall bra. Idag är det fredag den 13 och en av mina vänner ska åka flygplan från Barcelona till Sverige.. Jag hoppas att det kommer gå bra.

Just nu sitter jag i Nikis soffa färdig fixad i håret och sminkad det är bara kläderna som fattas.. Haha, jaa jag ska ta en buss som går om en halv timme. Jag ska träffa Patrik, Martin, Oscar och Andreaz idag, det ska bli jättekul! Så vi får höras ikväll om jag orkar. Puss på er!


Gud vad jag saknar sommaren när jag ser den här bilden på mig och Nicole för någon månad sen..


12 augusti 2010

Heej, nu var det länge sen.. Det måste vi fixa till. Aja idag åkte jag, Nicole och Niki in till stan och gick runt i affärer och pratade, tog en sluch och så. Efter det åkte jag och Niki hem till nig för vi trodde att vi kanske skulle kunna ta en moppe till Nicole men vi stod där och försökte få igång den i en halv timme. Tillslut åkte vi med Mia (min låtsas mamma) Nu har vi ätit middag, jag och Niki sitter vid varsin data och lilla, söta Nicole ligger i sin säng och kollar på tv och äter chips. Jag ska nog joina.. Hahah puss på er.

Now I´m tierd

Nu har jag kommit hem efter en jättemysig kväll hos Nicole. Vi har träffat ganska mycket folk, eftersom båda var rastlösa så sprang vi runt Brunn och pratade lite med några fotbolltjejer och sen när de skulle ha träning så åkte vi till Centrum och skulle träffa Frida och Frida men det blev inte så mycket. Så då höll Micke och Peter oss sällskap i väntan på bussen hem. Och väl hemma hos Nicole kollade vi på filmen "27 dresses" så himla bra! Så mycket mer var det inte, så nu är det väl snart dags att krypa ner i sängen och bli lite varm efter promenaden hem genom skogen i shorts...

Lite gulliga bilder på "the three best friends as everyone else can get"

9e augusti 2010

Tjaaa! För stunden sitter jag hemma hos Nicole och vi väntar på Niki och Carolina som vi ska träffa en stund i Brunn. Jag och Nicole har varit ute och fått pyttelite sol på oss. Men mer ska det bli imorgon, hoppas jag.

8 augusti 2010

God morgon! Igårkväll kunde jag inte skriva något för det bixtrade och åskade så galet mycket igår. När jag och Patrik sett klart Sex and the city 2, som var sjukt bra, såg vi Karate kid. Den var så bra och så spännande på slutet så jag satt och stutsade.. Haha efter att vi sett den gick vi ut och träffade Agaton, Oscar och Daniel och de skulle bada?! När de badat i tio minuter så började det blixtra som fan. Så vi hem till Oscar och de åt middag. Lite efter det kom Martin förbi. Vi hade jättekul, bara det att jag var as rädd hela kvällen för det åskade och blixtrade exakt utanför oss... Menmen, vi dog ju inte. Så jag tog tolv bussen hem, och någon hade dragit ut internet så jag kunde inte blogga då.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, det är ju mulet idag så vi får se om det börjar regna eller inte. Jag ska höra mig runt och kolla vad andra människor gör idag.


Jag och Patrik i väntan på killarna.


Kungen på klippan.


Agaton som kände för ett dyk ut i mörkret..

7e augusti 2010

Heej! Nu har jag och Patrik kommit överäns om att  jag ska hem till honom och vi ska se på film, Sex and the city 2, äntligen. jag har ju inte sett den än. Fast först ska jag klippa min storebror. Vi får höras senare. Looove

6e augusti 2010

Heej på er! Igår blev riktigt lyckat, det var jättekul. Aja nu sitter jag, Niki och Nicole i Nicoles rum och fixar oss eftersom vi ska ta bussen in till stan och se Shrek, nu och förallitd. Så typiskt oss.. Ahapp men v hörs senare.

5e augusti 2010

Heeej! igår blev det inget bloggande, orkade inte helt enkelt. Aja idag vakande jag, gick up, fixade mig och drog in med mina favorit älsklingar Niki och Nicole. Efter det var det, med mycket strul åt höger och vänster, hem till Nicole. Så senare ska vi ut och herja, nej men kul kommer vi ha i alla fall och sen sover vi tre hos Niki. Så pusspuss på er, JUSTE FAN, jag har blivit getingstucken..


@ Nicole

Tjaa! Nu sitter jag och Nicole hemma hos henne efter en jättegod middag som hennes föräldrar hade gjort till oss när vi kom hem efter stan.. Eller stan? Först åkte vi till Sickla och jag har köpt ett vitt bas linne från Ginatricot, två ringar (men fick en trejde av Nicole som förenad födelsedagsprisent) och en kofta frpn H&M. Jaa men nu ska jag snart träffa Patrik så vi hörs nog senare.


Den svarta är från Lindex, den vita är från H&M, döskallen har jag lånat av Frida och den silvriga är från Ginatricot.

3e augusti 2010

God morgon! Först ska jag dra lite snabbt om vads om hände igår. Först åkte jag och mina kära bröder och min pappa och åt middag på ett Thaiställe. Det var riktigt gott, och det var en as roligt seritör dessutom, han var nästan för social. Aja efter det skulle jag träffat Patrik men det blev inte av så jag ska in till stan med honom och Tessan idag. Så igår så gick jag och träffade Alexander. Vi drog hem till honom och skulle kolla film men vi satt bara och snackade så vi såg inte så mycket av filmen. Aja nu ska jag äta lite frukost och sen fixa min inför stan. Hoppas ni får en fiiiinfin dag.


Morgontrötta jag med håret åt alla håll :p

2a augusti 2010

God morgon gott folk. Om tjugo minuter bär det av mot stan för att möta Tessan och Denise.  Jag ska få min locktång och så får vi se när jag kommer hem och så. puss på er!


Kvälls promenad

Nu har jag klippt min storebror (det blev riktigt bra!) packat och packat upp igen, så nu sitter jag i mitt och Vildas rum och är ganska trött. Jag och Vilda gav oss ut i kvällsluften för en promenad. Den blev väldigt lyckad, vi pratade en massa om vad som hänt sen jag flyttade hem till mamma. Men som ni förstår saknar jag redan Rambo och Klimpen. Men det här får vara sista inlägget idag så pusspuss på er så får ni sova gott.

1a augusti 2010

Heeeeeeeej! Idag har jag hunnit med att vakta katterna när dom var utomhus andra gången sen de flyttade hit. Jag kan ju bara säga att de är väldigt nyfikna och vaksamma. Vilket är jättebra, men det som är lite jobbigare är att när de väl kommit ut är det svårt att få tar på dom små rackarna.

Vid elva åte jag och mammsen till Sickla för att se på bio, kanske inte bästa ideén vär det är fint väder men men. Vi såg "Trollkarlens lärling" den var sjukt bra, den passar inte riktigt in i någon kategori. Den är lite av komisk, damatisk, ävertyrisk, romantisk och så klart var det lite fantsy inblandat.. Helt underbar, hahaha det blev mycket skratt.



kolla bara magen, haha, hur kul ser det inte ut! Aja lite bilder fick ni i alla fall :)

RSS 2.0