Step up 3

Asså sheit vilken bra film, Niki påminn mig om attt vi måste se den när du kommer hem igen. Såååå sjukt bra film.
Ville bara säga det och att jag just nu skypar med Jens, Besse och Kevin.
Ha en trevlig kväll!

30 December 2010

Tja! Idag har jag varit med Alexandra i Nacka. Jag köpte ett armband, jättegulligt.
Jag ska faktiskt sova hos mamma inatt så just nu sitter vi och kollar på Step up 3. Den började nyss men jag vet att den kommer vara as bra!
Tidigare kollade jag och mamma på Victoria's secret fashion show. Fyfan vad dom är snygga!

29e December 2010

Tjaaa! Nu sitter jag, Tintin, Cissi och Alice hemma hos Alice. Vi vet inte riktigt vad som kommer att hända, eller jo vi ska dra till Lill plogen och käka sen. Jag hör av mig senare.

Jag är trött tjej.

Jaa, som ni kan se på rubriken så är jag trött. Jag har nu sett på film och städat mitt rum efter att ha delat det med två andra människor i fem dagar. Det behövdes.
Jag säger bara god natt, jag ska nog krypa ner i min ny bäddade säng med nya lakan och hela grejen och läsa lite.
Vi hörs mer i morgon.

Efter en dag med Amelia

Tja! Nu har jag kommit hem igen. Jag och Amelia hade det jättemysigt på stan idag. Vi gick omkring på stan och pratade, tog en fika på Kulturhuset och jag köpte ett par uggs. Men inte sa något till mig att de var i olika färger? En svart och en mörkbrun sko. Jag skulle ha två mörkbruna skor men tydligen blev det lite stressigt för kassörerna när det var så mycket folk i den lilla butiken så allt blev helt fel. Så i morgon måste jag in till stan igen och byta så jag får två mörkbruna.

28e December 2010

God morgon solstrålar!
Idag ska jag faktiskt in till stan igen men den här gången med Amelia. Wiiie, jag har redan köpt allt jag ska ha men om jag hittar något på rea kommer jag nog köpa den (nää fan).
Jo jag har ju inte köpt några nya underkläder, det måste jag ju göra.
Juste, igår åkte jag, Wille, Mika och Gurra hem till Lilldavid och kollade på film och chillade. Det var jättemysigt. Så när jag kom hem vid tolv tiden tog jag en dusch, bäddade rent i min säng och gick och la mig.
Mössan är inte min det är Alices, men det hade ju inte varit helt fel att ha en sån.

27e December 2010

Tjaaaa! Nu sitter jag, Alice och Cecilia hemma hos Alice och såsar i våra mjukisdressar. Jag är as nöjd med mina köp idag. som ni förstår fick jag med mig med mjukisdress från Gina idag. Det känns tight.
jag och Alice började shoppingen i Nacka och fortsatte in mot stan vid elva, tolv tiden, och vi åkte hem vid tre, halv fyra.
En tröja som jag hittade på rea inne på Cubus. Den kostade bara 99:- så den är klart tagen.
Jeansen jag la ut igår på bloggen är nu officielt mina.
Två små presenter som mina bästisar ska få senare.

Mina julklappar

Det här har jag fått i julklapp.
Det här fick jag av min mamma.
Och det här av min pappa.
Det här fick jag av min underbara Niki.

Jeans

Det här ska jag köpa i morgon, jag måste ha dom här!

26e December 2010

Tja, vi tar det som hände igår först. Vi åkte in till stan och fikade och väntade på bion i ett tag. Filmen var faktiskt bra men jag har sett bättre. Det var ju humor och sånt i vilket enligt mig är viktigt. Nej ni ska inte få en recension av filmen. Men efter filmen åkte vi hem och satt mest på vårt rum och tog det lugnt. Jag somnade väldigt sent igår.
Ja så idag gick jag upp och åkte med mamma till min storebror Jonathan och vi firade jul med mamma eftersom det var med pappa den 24e. Vi öppnade paket och pratade mest. Inget speciellt. Sen har jag lyckats sola lite idag också.
Så just nu sitter jag ensam på rummet och är hungrig.

25e December 2010

Tja! Nu har jag, Great och Malte bestämt att vi ska iväg på bio. Jag vägrar stanna hemma en kväll till. jag vill ut, ut, ut. Så ikväll ska vi se Narnia 3D, den verkar faktiskt bra, och dessutom så kommer vi ut och in i stan och får andas lite avgaser från bilar som jag verkligen måste göra. Det har gått för lång tid sen senast.

24e December 2010

God jul allihopa. Jag har haft en jättemysig jul. Vi började dagen med frukost och lek med lego eftersom lilla Annabell vill leka med oss. Och sen har det rullat på sedan dess. Vi har lekt paketleken och vi har druckit glögg, eller alla andra har det, jag var inte så sugen på det.
Nej nu ska jag hitta på mina paket som jag fått och lyssna på musik för jag klarar inte gå utanför dörren än. Jag har en sån jävla huvudvärk som jag tror har med att göra med att jag satt uppe halva natten och spelade spel och sen hade det varit en massa ljud och blixtar från kameror och liknade hela dagen.
Men ni ska få lite bilder från imorse och så ska ni få bilder från paketleken lite senare.
Söta lilla Annabell ville visa upp sin fina tröja.
Jag är morgontrött tjej
Legobyggande.
PAKET FÖR FAN!
Nej vi hörs senare.

JULMORGON!

Tja! Nu är det jul i Sverige. God jul!
Jag ville bara säga det, och att jag är så sjukt glad! Jag älskar livet!
Ett år på dagen sen vi begravde min livskamrat Minó.

23e December 2010

Tja! För alla er som inte visste det så är det julafton i morgon. Det kommer att bli jätte mysigt. Just nu är alla förutom Jacob hemma, men han kommer nog hem snart hoppas jag. Jonathan är här ju också, haha, jag har saknat honom så mycket.
Igår var jag och Alexandra hemma hela kvällen och mös. Jag sov hos henne också, jag har ju träffat mamma idag. Vi åkte till ett fik i Gustavsbergs hamn och fikade.
Nu ska jag socialisera mig, det är ju trots allt jul snart.

Mot: Nacka

Tja, nu har jag kommit hem, kom hem vit tio och sen har jag duschat och sen fixat mig och nu bär det av mot Nacka för att träffa Alexandra. Det ska bli kul. Hon ska köpa lite julklappar och jag ska bara med för jag är broke just nu.

22e December 2010

Tja, första gången idag som jag skriver. Shit alltså, vad jag inte kommer att orka blogga varje dag framöver. I alla fall inte på jullovet. Så var beredda på att det kommer bara komma upp lite inlägg då och då.
Idag har jag, Niki och Frida varit på stan och kollat i affärer, fikat och frusit. Om jag inte hade tagit min kappa imorse hade jag antagligen inte frusit så mycket men nu var det så att jag tog den. Det är en vårjacka, helt enkelt. Fan också jag vill verkligen använda den, den är ju så sjukt snygg.
Aja, nog om det. Sen åkte vi och kollade på Lemshagas skolavslutning, vi blev nog ganska hatade där inne. Våran skolavslutning var lite roligare, mer att skratta åt och inte alls lika grav allvarlig. Efter det åkte vi i princip hem och har suttit vid datan sedan dess. Vi får se vad osm händer nu, jag ska nog hjälpa Niki att packa men hon vägrar att berätta vad hon ska ha med sig.. God natt

At Nikis home

Då var jag här då. Jag ska bo här till på onsdag morgon då Niki och hennes familj åker upp till Vemdalen och firar jul och nyår.
Vi gör ingenting just nu och det är ganska tråkigt.. Jag tror jag dör snart.

19e December 2010

Tja! Idag har jag tillbringat dagen med pappa i Nacka. Vi har haft en pappa och Julia dag som vi brukade ha när jag var i åtta års åldern. Jag har faktiskt saknat det lite. Så vi gick omkring och kollade på olika saker och jag fick med mig den underbara kappan från Zara för 799:- och en ganska dyr handkräm från Apoteket. Sen köpte vi lite små saker som behövs lite till huset och så.

Vill ha!

Tja, nu har jag kommit hem efter att ha varit med Niki och Alexandra i Nacka, jag lyckades köpa en julklapp i alla fall och jag hittade världens finaste kappa och skor, lårstövlar. Guuud, vill ha, vill ha, vill ha.
Jag sla nog köpa något av de sen när det är rea. Vi får se.


18e December 2010

God morgon! Jag och Niki har vaknat och ätit frukost och kollat lite på bilder från  80- talet. Jag ska snart iväg tror jag. Idag ska jag köpa julklappar och sen ska jag på en kompis inflyttnings fest i mitt gamla hus. Hur knäppt är inte det? Sen ska jag träffa Frida och hon ska nog sova hos mig. Det kommer att bli jättemysigt. Det var väldigt längesedan vi umgicks.
VI hörs kanske senare, puss.

17e December 2010

Tjaee! Ni kan inte gissa vad som hände idag: Jag hade julavslutning! Så jävla skönt med jullov.
Vi får se vad som händer senare ikväll, Cissi är på väg hit, hem till Niki och vi ska nog äta något i alla fall.
Vi ska försöka hitta lite umgänge.

16e December 2010

Tjaa! Jag är hemma hos mamma och myser med katterna. Väntar på att mamma ska komma hem med lite att äta också, det blev inte mycket lunch idag. Kort skoldag vilket är skönt och inte mycket att göra heller.
Alltså, jag orkar inte att typ alla åker utomlands nu, alla åker till Thailand eller något annat varmt ställe. Suuuck, jag vill också. Mer än vill. Både mamma och pappa lovar resor men som aldrig blir av. Men i sommar då jävlar, då ska jag till Spanien med förhoppningsvis de människor jag älskar mest.

15e December 2010

Tja, nu har jag fått reda på mina betyg i svenska och i tyska. Tyskan fick jag G+ och i svenska VG+. Jag är nöjd men tyska betyget eftersom jag inte ens gillar tyska. Men svenskan blev jag ju lite besviken på.. Aja, det blir väl bättre senare i vår typ.
Jag sitter på svenskan och vi ser slutet på A Christmas carol. Sen ska jag till träslöjden och göra klart min låda och så.

/Care

Ja, jag har fått en massage nu. Skönt för min skadade rygg, sen har jag inte gjort mycket mer. Studerat min glugg i spegeln och nu ska jag städa rummet hade jag tänkt, ni får se om jag och mina pyjamasbyxor orkar resa oss upp.

Tekniska

Tja! Idag var ju vi på tekniska, ååh herregud. Det var verkligen okul, och när det känns som om det inte kan bli värre blev jag så hungrig så jag trodde jag skulle spy. Obror.
Efter när vi slutat stannade jag och Niki i stan för jag skulle köpa julklappar, det gick ju inte så bra. Det hade nog gått bättre om jag hade pengar. Så nu vet jag i alla fall vad jag ska önska mig i julklapp, vad jag ska köpa till mamma och till pappa. Bara det att jag inte ville köpa det idag innan jag faktiskt har pratat med dom om kollat vad de verkligen önskar sig.
Den här mjukisdressen vill jag i alla fall ha. Och ja, jag gör en min men den täcks av kamran så det ser ut som jag har en väldigt spetsig näsa..

14e December 2010

God morgon. Nu är jag snart klar för att åka mot skolan, jag ska bara packa väskan och så. Jag är jättetrött idag igen även fast jag sovit länge. Och jag har drömt en samma konstiga saker i natt, typ att jag och min kompis satt fångar på ett rymd skepp och att min kompis pappa försökte rädda oss med sin bil..?
Jag får hoppas att det inte är en jobbig dag idag.

13e December 2010

Hej. idag var det lucia och vi kollade på film i skolan, mycket mer gjorde vi inte. Sen åkte jag och Niki hem till Niki, åt och väntade på Cissi. Sen var det dansuppvisning. Det gick bra, förutom det att min rygg gör ont. Ont som fan ibland, ungefär som om ryggen gått av och bitarna i ryggen gnids mot varandra. Ganska äcklig känsla.
Imorgon ska jag och klassen till Tekniska. Vi får se vad som händer efteråt.
jag är trött tjej just nu.

12e December 2010

God morgon! Jag och Niki vaknade nyss. Fyfan vad trött jag är i ögonen.
Senare idag kommer min storebror Jonathan hem till oss och ska äta middag med mig, Jacob och pappa. Det är på tiden att vi träffas, det var ett bra tag sedan nu.

Bio

Tja, nu är jag och Niki hemma efter att ha varit inne i stan och kollat på bio. Det blev Harry Potter och dödsrelikerna, den var faktiskt bra. Men eftersom jag läst boken blev jag lite besviken men det kan man ju förutse att man kommer bli. På vägen hem träffade vi två sköna killar på bussen som skulle till en av killarnas landstället. Man ba, jaaaaaaaa landställe, vi bor här permanent ute på landet.
Jag tror fan det är dags för att tvätta bort smink och borsta tänderna och sen lägga sig i sängen med datan.

11e December 2010

God morgon, jag och Niki vaknade vid elva ungefär. Det är inte likt oss, vi är oftast uppe ganska tidigt. Idag är vi båda väldigt sega. Vi får se hur det blir sen, men just nu står Niki i duschen och efter henne är det min tur.
Vad skönt det ska bliii.

Vi får seeeee

Nu sitter jag, Niki och Emma här hemma hos Niki och inväntar Johanna och Mimmi. Vi äter chips just nu! Woho, typ fest. Jag känner mig som ett barn från Grönskan..

10e December 2010

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag kom just hem till Niki efter att ha varit runt halva Värmdö. Så nu ska vi nog göra det sista på so:n och sen får vi se. Pöss.

Columbus har gjort sitt, han är ju död.

Nu är jag snart klar med Columbus uppsatsen och är trött på honom nu. Jag orkar inte, visst hans liv och upptäckande verkar intressant men jag är verkligen inte på humör för att plugga.
jag har i alla fall hunnit dammsuga och dammtorka mitt rum så då var det ut världen och så ska jag nog se till att det blir lite mat på spisen snart också för jag är hungrig.

Klassunderhållning

Nej, jag ska inte till Australien men det hade ju inte varit helt fel.
Jag sitter på matten just och hela klassen tittar på när Kevin bli anfallen av våran mattelärares dotter och vill sticka upp en penna i röven på honom. Det blev krig efter ett tag.

Planer

Jaa, nu efter skolan ska jag hem och packa, dammsuga och vänta på att pappa och mina bröder ska komma hem. Sen ska vi städa igenom huset helt totalt eftersom vi ska iväg! Äntligen, yeeeeeeeeeeeeees! Vi ska till Australien inatt, vi tar planet som går tre. Gud jag är så sjukt taggad eftersom det är första gången jag åker flygplan sen jag var två år. Alltså herreguuuuuud!

Outfit

Våran vikare har inte dykt upp och våran lektion började för 45 minuter sen. Ja man undrar ju hur Brunns skola fungerar, det gör vi alla. Så jag tänkte lägga upp dagens vilket var länge sen.

9e December 2010

Tjaaa, nu har jag lunchrast. Jag har haft en lektion idag och det var engelska och nu ska jag snart ha musik med vikare.. Efter det är det matte sen slutar jag.

8e December 2010

Tjaaaa! Idag var det skoooooooola! Det har faktiskt varit helt okej. Vi har sett på film på tyskan och så blir det julfilm på svenskan också, soft. Det blir A christmas carol med Jim Carry. Sen slutar jag men jag och Niki ska nog ner till träslöjden för vi missar så mycket sånt och vi ska ge bort våra sker vi gör till varandra, eller näää.

Yoghurt

Nu sitter jag och äter den yoghurt jag sa för några timmar sen att jag skulle äta. Slarvigt av mig.
Sen sist har jag sett på en film, sovit i en halv timme, sett två program av Kenza & Tyra show och sett lite top model. Ja, nu ska jag käka upp min yoghurt och kolla läxsidan. Ååååh, jag vill verkligen inte skriva en text om Colombus och kolla igenom kemin, som jag har prov i imorgon så om jag inte känner mig frisk imorgon måste jag gå på första lektionen i alla fall för att göra provet annars får jag inte mitt kemi betyg.

7e December 2010

Heej! Jag är hemma idag igen, den här gången på grund av sjukdom. Eller typ, alltså jag är så sjukt förkyld, jag kan inte svälja utan att det gör ont i halsen och jag snackar som en kamel. Näsan är täppt och huvudet dunkar. Egentligen borde jag ligga och sova men jag kan inte sova längre tror jag.
Jag ska nog försöka dricka lite yoghurt nu och kolla på en film, lång jävla film som jag kan somna till.

6e December 2010

God morgon. Idag är jag absolut inte den vanligtvis glada tjejen. Idag är jag ganska nere och trött. Vi får se om jag klarar av dagen, det är klart jag gör men jag slår vad om att dagen kommer bli långt.
Jag och Niki ska ta sjubussen hem till Nicole och säga hej då för sista gången. Absolut sista gången.

Varm, hungrig och trött tjej

Hej, sen vi hördes sist har jag varit på Body Joy och solat, legat i hyptro- någonting ( det är en vattensäng som har en vattenstråle som masserar hela kroppen) Och så har jag bastat. Ja, jag är ganska slut i kroppen, nu ska jag och pappa äta och sen ska jag hem till Nicole och vara med henne och Niki.
Puss på er.
De finfina mössorna som jag och Niki ska ha i Åre i påsk. Jag lääängtar!

5e December 2010

God morgon! Jag och Niki sitter i hennes säng och vi håller på att ladda upp för att resa oss och gå ut till bilden. Suck, vad seg man är en sån här söndag. Nicole åker imorgon.. Fan också. Så jag och Niki ska hem till henne och hälsa på ikväll.
Senare ska vi få skjuts hem av Olle när han ändå ska skjutsa Niki till Värmdö marknad. Snäll kille den där Olle!
Min och Nikis depp mat igår. När allt bara kändes jobbigt.

Tjatjatja

Nu är jag hemma hos Niki och vi har just ätit. Vi träffade inte Nicole idag för att, jag vet inte varför men hon fick inte tror jag. Det är ju jättesynd.
Senare ikväll ska vi ut och röja!

4e December 2010

God morgon! Idag vaknade jag vid kvart över tio. Sedan dess har jag sett på tv och nu kom min mamma förbi och ska fika lite med mig och pappsen. Jag vet att det låter konstigt att mina skilda föräldrar träffas och pratar och så. men de är bra kompisar och det är väldigt skönt för mig.
Japp senare idag ska jag träffa Niki och Nicole in till stan och mysa. Ååååååh, jag längtar.

Lugnt och skönt

Nu är jag hemma igen. Här hemma är det tyst och lugnt vilket är ganska skönt eftersom jag har haft ont i huvudet hela dagen och har det fortfarande. Snart börjar Top model också, innan det måste jag äta något känner jag.

3e December 2010

Tjatjatjatja! Nu sitter jag på svenskan, sista lektionen för idag. Vi får sluta tidigare idag, yey!
Senare idag får vi se vad jag och Zachis ska hitta på.

2a December 2010

Jag har verkligen in--te orkar blogga idag, men nu gör jag det i alla fall. Jag har inte så mycket annat för mig, just nu ligger jag mest som en förlamad lång korv i min sång, alltså helt spikrakt. Jag vet absolut inte varför för det är inte speciellt skönt. Haha.
Idag har jag haft en helt vanligt torsdag i skolan. Efter skolan åkte jag till dansen, det var sista balettlektionen idag, fyfan vad skönt. Faktiskt. Så det blir ingen mer balett i år men jag har två streetlektioner kvar och det gör vi vågen för, jag älskar verkligen dansen vi gör, min lärare, gruppen och aa hela alltet.
Nej nu ska jag nog spela något värdelöst pingvin spel som jag laddade ner till datan tidigare, haha, det är verkligen ett tidsfördriv för jag blir bara lack när pingvinen vägrar hoppa när jag vill det.
Sov gott!

Stackars katter..

Nu är jag, Niki och mamma hemma hos mamma. Jag och Niki är här för att mamma ska åka och jobba och hon behöver någon som kan vaka över katterna. Eftersom katterna har varit hos sin läkare och fått sina familj- juveler borttagna. Stackars dom. Just nu ligger dom och sover eftersom dom har sömnmedel i kroppen.

Kul lunchrast!

Japp, som ni ser hade jag en kuligt lunchrast, vi hade brottning i snön. Haha snacka om att jag är blöt på benen nu, åååh pain att gå hem från bussen sen. Men det var det värt, alla gånger. Bara det att jag sparkade på en snöboll som i egentligen var en isboll. Nu håller min fot på att svullna upp, tror jag.

Film osv..

Nu sitter jag och Niki i ett par sköna stolar och kollar på en film om Colombus och hans första resa. Vi har bara en fyrtio minuters lektion och sedan har jag tyska och efter det är det lunch och jag är redan hungrig.
Eftersom jag dansade i förrgår och i går så har jag träningsvärk i typ hela kroppen så det är ju ganska soft att bara sitta och kolla på film.

1 December 2010

God morgon, idag är det sjukligt kallt ute, det är liksom -18°. Herregud det är så sjukt kallt.
Usch, om det är kallare imorgon stannar jag under täcket, I'm just saying.

RSS 2.0