Nacka idag igen

Hello!

Idag gick jag upp tidigt, klockan 8.00 för att jag skulle hinna till Nacka. När jag kom dit så väntade Emelie och Julia på mig. Vi gick omkring och shoppade i två timmar och sen åt vi lunch, jag och Emelie delade på en natchotallrik från Taco bar. När vi åtit så fortsatte vi, men efter en timme så gav jag upp och fick med mig tjejerna till Jamjam, jag köpte en milksake och Julia köpte lite godis. Vi fick springa till bussen. På bussen så ringde älsklingen mig och vi pratade lite, eftersom jag inte kommer få träffa honom på två dagar måste jag i alla fall hålla kontakten på något sätt.. Aja nu ska vi snart käka, byebye.

Halsbandet jag köpte idag.


Har inte haft tid..

Hello!

Jag har inte riktigt haft tid med bloggen senaste dagarna, men man måste ju få leva lite i alla fall... Aja jag orkar faktiskt inte skriva så långt menmen. Igår åkte jag ganska tidigt hem till Arvid för att äta lunch med hans familj, bland annat hans brorsa, mamma, pappa, farfar, faster och fasterns man. Det var var trevligt, men när alla började dra sig hemmåt så kännde vi att vi ville också göra något vettigt. Så vi tänkte åka till brunn men det gick inga bussar så jag (naturvän som jag är) förslåg att vi skulle gå till brunn, och efter lite tjat så gick Arvid med på det. Det tog lite mer än en timme men det var ganska kul. När vi kom hem till mig så tog vi det mest lugnt. Bilder får ni imorgon.
Idag så åkte jag, Arvid och Ville till Nacka för att slösa lite pengar, till mig blev det en ny plattång, linne, hörlurar och en ny parfym. Och så klart blev det en massa julklappar till alla andra jag inte köpt till än.
Sen så mötte vi Donden, och så åkte vi hem till mig och efter ett tag kom Mimmi också. Sista gången jag träffar henne på typ en månad, FAN VAD JAG KOMMER SAKNA DIG, MIMMI! Ville bara säga det..

Arvid

Hello!

Jag åkte hem till Arvid vid ett, vi kollade på film. Bla "Det levande slottet" och "Skönheten och odjuret". Sen åkte vi hem till mig och plockade upp min julklapp av farfar på vägen, ett par pyjamasbyxor.
Och nu sitter vi här och ska titta igenom mina gamla bilder..
Hörs senare ^^


Julafton

Hello!

Nu har jag haft en riktig jul med hela familjen, vid tolvtiden var jag, Jonathan, Jacob och pappa hemma hos mamma och så var vi berädda med spadar för att gräva en grav... När vi kom in i värmen igen så la sig alla förutom mammsen och Jacob i soffan ( Jacob skulle hjälpa mamma med tv, bredband och telefoni ). Efter ett tag så tröttnade alla och vi fikade och öppnade julklappar, jag fick hårinpackning av Jonathan och pengar av mamma och pappa, tillsammans blev det 3000 kronor! Seriöst snacka om snällt!
The hangover var nästa steg och den är ju så rolig, sen var det middag och vår familj äter inte julbord på julafton och iår skulle vi äta hemlagad suchi. Sen kollade vi på någon spacefilm, jag fattade inte någonting så jag gick och duschade. Senaste timmen så har vi bara "sappat" runt och så.
jag har haft en av mina mysigaste jular på många år, hoppas ni också har haft det.


Gooood juuuul!

God Jul!

Nu är det julafton, hoppas ni får en trevlig jul allihopa! Det kommer jag ha med hela familjen. Trevilgttrevligt!




Dansade

Hej igen!

I fredags var det skolavslutning för Brunnsskola och då uppträdde jag och tjejerna i min dansgrupp för hela skolan, väldigt nervöst men lika kul! Vi dansade till "Beat It" med Michael Jackson, de flesta har hört den. Vilket fall som helst så har jag bilder från då, visst de kommer lite sent men bättre sent än aldrig. Det blir bara två bilder resten kommer senare.



Det var ett tag sen..

Hello everyone! 

Jag har inte bloggat på ett tag men jag har inte hunnit eller orkat, mycket har hänt men det orkar jag inte ta upp nu, bland annat så ska min familj inte bara fira jul imorgon utan också ha en begravinng för våran katt minó. Som fick vidare igårkväll.. Det var inte lätt eftersom att jag levt med honom hela mitt liv. 
Nu ska jag kolla på "Lady och Lufsen" det var ett tag sen jag såg den och så är den så extremt gullig! 
Och jag har hittat min kamra igen (den försvann när jag sov hos min mamma senast)skönt att slippa köpa en ny.




Sjukt halt..

Hello!

Igår skrev jag inget för jag var trött som i förrgår.. Först åkte jag och Vilda till Sickla och köpte present till Jonathan som fyller år idag ( men som är i fjällen med pappsen och kommer hem imorgon) och så klart så hittade jag en jättefin grå tubkjol från Monki. Sen efter det när vi gått omkring och paratat lite och kollat runt i butiker efter julklappar och sånt så åkte jag hem och Vilda åkte till Camilla. Vid sex tiden kom Ville och Arvid och hämtade mig hemma och så åkte vi till Brunnen, vilket tog ett tag eftersom att det var så halt. Vi slirade lite, det var kul men Avrid är så duktig på att köra så att man behöver inte oroa sig ^^
Efter ett tag så gick jag, Arvid, Ville och Sebbe till Vivo, och så kom vi på att vi ville åka pulka men hittade ingen så dom åkte på plast påsar, sen så kom Kristoffer, Henke, Nicke, Jonte och Charlie. Då släpade dom upp ett bord för den branta backen och åkte på det. Jag fick nårga bilder som jag lägger ut senare. Sen gick vi in för mina fötter var isbitar, och kollade på film. Ganska tråkig om jag ska vara ärlig men vi lyckades ha kul iallafall. Juste jag åt middag hemma hos Ville med honom, hans mamma Petra, min mamma och Arvid. Sen senare när vi sett filmen - som var väääldigt lång - så åkte jag hem med mamma och sov över där, så nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på..

Döda, döda, döda..

Hello!

Igår orkade jag inte skriva för jag och Mimmi kom hem vid tolv. Vi träffade Arivd, Ville, Henke och Sebbe, alla vi trängde in oss i Arvids epa ( den är gjord för två..) Det vad väldigt trångt och jag har en massa blåmärken på knäna, men det var det värt. Jag och Mimmi lärde oss att spela ett dödar spel, jag var sämst. Jag och Mimmi mötte varann och fick en massa komentarer av Ville om hur dåliga vi var.. Menmen vi överlevde.
Idag ska jag åka och shoppa med Vilda, så vi hörs senare. ^^

Nicole & Nikki

Hello!

Idag åkte jag med Nicole och Nikki till Nacka, vi hade det väldigt mysigt. Vi gick omkring och köpte julklappar, eller dom gjorde det, jag sparar pengarna till mellandagarna och köper julklappar då. Det blir lite sent men det skiter jag i ^^
Nu ska jag ta det lite lugnt och duscha senare.


Single ladies

Hello!

Här har ni lite att jämföra, olika Single ladies med Beyonce, paridier..









Ny design!

Hello!

Igår var jag så trött så jag orkade inte skriva. Men jag gjorde inte så mycket. Var på Brunnen med Carolina, Arvid och Linus. Vi hade kuddkrig, jättekul! Det var mest jag och Arvid, fast vi slutade när jag råkade slå honom i ögat med kudden.. Idag var jag och alla andra sjuor på värmdö (förutom Lämshaga) på teater.. Väldigt konstig.
Sen åkte jah hem till Nicole och vi hade det väldigt mysigt, hon fixade min desig lite.. Visst blev det bra?!
Men nu ska jag städa rummet..
Och så kommer bild på nya linnet ^^


Fick ett linne

♥Hello!

Today I went with dad to Sickla. Jag fick ett linne, jättefint! Vi fick mest omkring i butiker och fikade lite och så, förbrev tiden lite. Nino var på bovlingkalas där så vi stannade och väntade på att det skulle ta slut.
Så jag blev lite bortskämd. Aja senare ikväll kommer Nikki och Ebba hit för att sova över och följa med mig imorgon och kolla på min dansuppvisning. Hoppas det går bra..

Ni får bild på den senare..

Wohii!

Hejhej

Jag har inte något att skriva, jo en sak har jag att säga... VILDA VAR SKIT BRA! Absolut bäst på hela showen, men jag har tyvärr inget att dela med mig av nu ska jag gåå..

Raaaaast!

Hello!

Nu sitter jag i datasalen med Arvid, Carolina, Sebbe, Ville, Mmmi och Nikki och blir kittlad av Carolina, Vi har en och enhalv timmes lunchrast. Sen ska jag ha hemkunskap med Hanna och Johanna. 
Sen ska jag och Carolina åka och köpa godis sen kolla på Vildas dansuppvisning, senare ikväll kommer bilder om batteriet inte dött.

 


Balett avslutning

Hello!

Idag var det balett avslutning på Kulturama. Ganska kul för jag lärde känna en tjej förra gången och så, men hon ska inte gå nästa termin. Thats too bad, men jag fick hennes nummer. Vilda förljde med och kollade, hon fick låna min kamra så idag får ni en massa bilder! Och imorgon ska jag titta på hennes dans och plåta henne när hon står där på scenen. Haaaha stackars Vilda.
Jag tog inte meVissa bilder är suddiga men det är för att jag inte har någon "proffskamra" 
Det blev inte så många för det här var dom som såg en aning normala ut ^^








Chokladkalender

Hello!

Idag har det varit en väldigt seg och kall dag. Imorse så vaknade jag och det var -8, blev det vinter över en natt..? Hur som helst så behövde jag inte någon ficklampa idag när jag skulle gå från busshållplatsen, det var ju typ fullmåne igår så det var rätt ljust ute. Det var ganksa vackert.
Men nu är det dags att börja fixa mig. God natt och hörs imorgon. 

Den här tjejen är så grym på att dansa, nu har jag något att sikta på..


Resultat

Nu har jag resultatet av min färgning, jag är jäääättenöjd. Men nu ska jag se resten av Yes man, en film jag värkligen rekomenderar för dom som gillar att skratta och Jim Carry.
Vad tycker ni? ^^


Fääärgar håret

Hello!

Idag har det varit skola sen hem till mamma, så hilma skönt att komma hem och kloppa av lite.
Så nu har jag håret fullt av färg och ska duscha bort det om en halvtimme, och sen ska jag göra lite läxa sen blir det
Yes man. Visar resultatet senare.


RSS 2.0