Snart iväg

Jag har nästan läst klart Frankenstein- boken som jag ska läsa och sen reccensera i svenskan. Jag lyssnar på mi lugna och sköna spellista, jag har tagit en dusch och nu har jag klätt på mig också. Senare ikväll ska jag över till Alex och kolla på film. Det ska bli kul att träffa honom igen, det var ganska länge sedan nu. Jag tror jag bloggar innan jag drar sen. Men vi får se.

31a Oktober 2010

Tja! Inget bloggande förens nu. Idag har det hänt lite saker. Först vaknade jag tidigt, såg resten av filmen vi började på igår. Vi åt lite frukost och kollade på tv med Nikis lillebror. Jag fick skjuts hem av Nikis pappa och när jag kom hem packade jag ihop en väska full med kläder och drog till pappa. Jag kan inte bo hos mamma just nu för det har blivit någon översvämning hos oss och vi har inget vatten nu. Så jag har hjälp min storebror att packa ihop hans saker och staplat in dom i bilen för idag flyttar han ut och bort till andra sidan stan. Så just nu är det lite deppmode. Och speciellt med gårdagens bråk gnagande i bakhuvudet..
Innan skiten, jag älskar er tjejer.

Askungen

Japp, nu ska jag och Niki se Askungen, mysigtmysigt. Sen ska vi nog sova. Sov gott och dröm sött.

Tja

Nu är vi hos Niki, vi äter godis och har precis avslutat ett bråk. Haha, lame från alla håll. Jag sitter här och nu och tänker på fina stunder sen i somras, allt var så lätt, så spontant och underbart. Jag saknar det OCH ATT VARA BRUN!
Så här är lite bilder ifrån i somras.

30e Oktober 2010

Heej! Jag och Niki sitter hemma hos mig just nu och jag ska packa en väska eftersom jag ska sova hos Niki.
Igår var det jättekul! Imorse var alla lite sega efter lite sömn. Menmen kul var ordet.
Nu ska vi snart till Brunn och köpa godis.. Sen hem till Niki och mysa. Vi hörs senare.

Tjejor

Nu sitter jag, Niki, Nicole och Frida hemma hos Niki och väntar på Mimmi, Johanna och Emma. Vi ska laga mat nu och sen ta det lugnt, eller lugnt och lugnt, ni vet ju hur det blir med sju tjejer i ett hus. Puss på er!

29e Oktober 2010

Hej! Snacka om att jag är på bra humör! Jag har sovit gott och började dagen med Tyra & Kenza show. Bra start. om en timme går min buss hem till Niki, Dit ska jag i alla fall. Nu ska jag fortsätta dansa runt i huset.

Mina tjejor

Det är mina helsköna bästisar, de är verkligen mina bästisar. Vi delar allt tillsammans. Från hur läskigt det var att gå hem från busshållplatsen till vad som skulle hända om jorden gick under. Men ni fattar, vi är sex and the city gänget. Vi går igenom så mycket tillsammans.  Små värdelösa bråk som ändå gnager i mitt bakhuvud. När jag väl sitter där och är sur så kommer jag alltid att tänka på att, vafan skulle jag göra utan er? Jag skulle helt klart gå under. Alla mina vardagsproblem tar jag med er, allt skit blir som bortblåst och jag känner mig värdig och lycklig. Ni har allt. När ni kommer upp i mitt huvud, jag ser era leenden, minns allt vi gjort då kan jag inte motstå att le.
Jag älskar er med hela mitt hjärta, ni tar absolut den största platsen i mitt hjärta och jag skulle vara ett vrak utan er.

Bok..

Tja, idag var det en sjukt lång skoldag och då menar jag det bokstavligen. Vi slutade tio över sex, för vi hade en traditionella Brunnsmässan. Inte lika tråkigt som vanligt eftersom jag gled runt med underbara Niki, Nicole, Johanna, Frida, Simon, Simon och Simon. Och nej jag har inte hakat upp mig, det råkar finnas tre Simon som vi umgås med. Haha, jag vet helt sick. Jaja nog om det.
Sen jag kom hem har jag umgåtts med min pappa, mamma och storebror som jag har börjat träffa mer och mer nu. Dom åt och jag pratade lite. Vi mös framför brasan, och nu tror jag att ni undrar om inte mina föräldrar är skilda. Och jo det är dom men väldigt bra vänner och det är skönt att det är så.
Nu ska jag faktisk börja på en ny bok.. Nej jag har inte läst ut den förra men nu är det så att det är en del av en uppsats jag ska skriva. Oj helvete vilket inlägg, grattis till er som lyckades ta er igenom de! ;)

28e Oktober 2010

Imorse hade jag och Niki sov morgon till tio och sen fick vi skjuts till skolan. Vi kom lite sent menmen. Då hade vi engelska och nu ska vi snart ha musik, jiiipppiie. Älskar musik. Juste nya kavajen är på och jag gillart, den sitter så bra. See ya later!

Kungarna av Tylösand

Jag och Niki sitter just nu i hennes soffa och kollar på Kungarna av Tylösand. Som ni kanske förstått så ska jag sova här inatt. Det kommer bli så mysigt, efter tvn blir det slutet av både Camp rock 2 och Harry Potter och den flammandebärgaren. Jaa, men nu är pausen slut. Pööööööss!

Eeeh ja..

NU är vi hemma hos Niki och har börjat plugga, lyckat.. Vi skulle egentligen hem direkt och plugga men vi skulle in och köpa en present till Frida som ska firas på fredag. Det ska bli så kul! Och så klart hittade jag en kavaj på jc.. Sen jag var tvungen att köpa eftersom det bara kostade 75 svenska riksdaler. Så sjukt värt, ni får se den antingen idag eller imogron för imorgon ska den på och glänsa. Jaja nu ska vi plugga lite snabbt innan jag dör av hunger och tro det eller ej så slår Olle och lagar mat.. It smells amazing.

Tja

Nu sitter jag på tyska och vi ser någon efterbliven tecknad tysk film! Hahah, sjuk i huvudet. Sen är det lunch.
Efter det är det svenska och sen slutar vi. Woooow! Typ halv två!

27e Oktober 2010

God morgon. Nu sitter jag, Niki, Johanna och Mimmi i skolan, vi har ingen No lektion. Varför vet jag inte men skönt i alla fall. Senare är det fyrtio minuters So.

26e Oktober 2010

Hej! Idag har jag varit i skolan och sedan på dans. Så jag kom hem för en timme sen kanske.. Jag har ätit och så. Men nu tror jag att min pappa kommer för att hälsa på mig lite grann. Puss på er så länge!

Tomtenissar?

Nu har jag Zachis en väldigt viktig konversation på msn här! Jag ska nog gå och lägga mig snart.. Jag är helt slut efter dansen och känner verkligen för att hinna läsa lite i min ny på började bok innan jag somnar. Sov gott på er, pusspuss.

GLAD CHEY!

Jag har kommit hem från dansen, duschat och ätit. Just for the moment sitter jag vid datan och lyssnar på låten som vi dansade till idag! Toppen låt, och jag är sjukt glad just nu också. Så nu ska jag sprida min glädje.
Nu design dessutom, gott folk! Snygg va? Det är en av mina bästisar Nicole, som gjort det, visst är hon bra.

Rutig kjol och grejer

Snart måste jag åka ifrån min handikappade bästis Nicole.. Det är väldigt synd för jag har inte hunnit träffa Niki än och hon varit hos frisören och den nya frisyren vill jag inte missa. Aaa men jag måste gå till bussen snart så jag inte missar dansen.. Puss

25e Oktober 2010

Hej, nu är det sista lektionen. Jag sitter men Niki och Carro, ni ska jobba spela lite matte spel. Sen ska jag gå till Nicole och Niki ska klippa sig sen kommer hon till oss. Vi hörs senare när jag kommer till Nicole. Puss.

Underhåll

Jag har ätit middag hemma och inte hos min pappa som planerat. Han ringde mig för sent för att jag skulle orka ta mig över till honom. Så jag stannade hemma idag, suck, jag har inte ens varit utanför ytterdörren idag.. Aja jag kommer ju vara ute imorgon såå, och dessutom, vad ska jag göra ute? Snöänglar?
Jaja, jag sitter i alla fall här och skypar med en vän och jag ska kolla hur man laddar ner schemat. Haha vilken skolnörd jag låter som.
Saknar dagen, fan vad kul det var.

Nu sitter jag här igen

Jag ändrade mig om filmen så det blev Törnrosa istället. Jag orkade inte hålla på att leta efter filmerna så det fick bli lätt och simpelt. Snart ska jag ringa min pappa, han ville att jag skulle komma över till honom ikväll för att hälsa på lite och dessutom har dom gäster.. Jag orkar verkligen inte, jag ska egentligen sitta och plugga lite no men jag orkar inte mer än att ligga i sängen och känna mig som älskade Nicole. Puss på dig föresten.

24e Oktober 2010

Tja! Igår blev det inte mycket bloggning men jag och Niki åke inte till stan och jag bestämde mig för att ha kvar min förra jacka som jag hade för ett år sen. Och köpa nya kläder istället. Så jag köpte en kavaj och ett linne, ni ska få se det imorgon tror jag.. Sen åt vi middag på stan med Olle, Nikis pappa. Det var jättemysigt. Sen åkte vi hem och fick lite hinder på vägen och så men vi kom hem runt tolv. Då kollade vi på film med mamma och Classe. Sen gick de och la sig och vi såg våran favorit film Nothing Hill. Så sjukt bra.
Imorse vaknade vi såg slutet av filmen och fortsatte med Harry Potter och den flammade bägaren, eftersom Niki inte sett mer än de tre första. SÅ nu har hon sätt fyra. Nu är jag ensam och kommer nog vara det hela dagen. Så jag är för trött för att göra något och jag kan inte sova hela dagen så nu ska jag ha ett eget litet Harry Potter maraton. I know, Geeeeeeeeeeeek! Menmen jag tycker dom är bra och det var länge sen jag såg de första.
BARA FÖR DIG NIKI!


23e Oktober 2010

Hej på er! Nu har jag, Niki och Alexandra vaknat, ätit frukost, sett på film och fixat oss. Bussen mot stan går om en halv timme. Jag och Niki ska kolla på jacka till mig och Alexandra ska träffa en annan kompis. Igår kväll skulle jag sovit hemma men hamnade hon Niki i alla fall, haha men vi var hemma och hämtade saker. Aaa men vi hörs senare.
Två fina bilder på mig och Niki igår i snööön.

Swedish

Nu har vi haft idrott, på väg därifrån blev jag mulad. Nu har vi svenska, det betyder att det är vi ska skriva om våra författare i en timme.. Musik ska på i alla fall.

Snö

Aaa, stora snöflingor. Just nu sitter vi och kollar på matten utan lärare, gissa hur bra vi jobbar.. Det sööööööööar, imorse när jag vaknade fick jag en chock när jag såg att det var snö ute. Så jag fick ner och satte igång lite julmusik.
Jag ska kolla efter en vinterjacka på lördag tror jag.. Jag ska vara med Niki då så jag ska försöka ta me henne också. Om det går bussen, kom igen SL var lite rutinerade åtminstonde.

22a Oktober 2010

God morgon! Idag snöar det ute, som ni kan se. Kalltkallt, även fast det snöar vägrar jag ha vinerjacka. Skinnjackan är på idag.. Nu är det tyska, hörs senare.

Sista inlägget..

För dagen tror jag, jag har varit duktig och bloggat fem- sex gånger idag. Stolt tjej, först var jag och Niki enormt duktiga på musiken idag, spelade gitarr och sjöng Hallelujah för våran lärare som älskade det. Sen ett VG på engelska provet. Nej mer imorgon för nu vill jag bara lägga mig i sängen och lyssna på musik, smsa och läsa en bok som jag just börjat på, I know, i sound like a geek. Men jag gillar att läsa. Sov gott.

Crazy taxi

Nuhar Niki åkt hem, snälla jag följde med henne till bussen. Idag har vi faktiskt pluggat på ordentligt, vi har gjort hela No - hemtentan. Woho, GO US! Så nu när hon åkt kan jag slappna av framför facebook och nörda Crazy Taxi och sen glädja mig med att läsa om andras liv i deras bloggar. Haha.

Ingen dans

ingen dans för mig idag, jag ska hem och plugga med Niki. På riktigt. Vi härs efter att jag är klart. Jag för inte vara inne på internet när jag pluggar. Puss.

Dans..?

Efter skolan ska jag egentligen dansa, men jag har sån sjuk huvudvärk så jag ska fråga mamma om det är okej om jag hoppar det idag.. Så jag kan plugga på riktigt istället.


Musik

Tja, nu har jag lunch och snart musik. Men jag har sjukt ont i huvudet! Åååh, suck. Aja hörs senare.

21a Oktober 2010

Heej! Idag hade jag sovmorgon, så nu sitter jag och väntar med lite killar från min klass och väntar på att engelskan' ska börja. Den börjar om tjugo minuter.
Idag är det balett så vi får sen när jag kommer och skriva nästa gång. Jag kanske skriver när jag kommer hem men det beror på om jag blir hämtad eller inte. Vi höres!

Duktiga tjejer.. & JÄVLIGT MONGO!

Vi skulle plugga, vi skulle bli hälsosamma..
Haha vi kommer hem till Niki och går till kylen och ser att hennes pappa köpt choklad "Faaaan, vi kan inte ääta den!" Fyra timmar senare.. "Ska vi belöna oss för att vi varit duktiga?" Säger Niki och går till kylen, jag "JAA!" Och så nu sitter vi framför våra macs och pluggar inte och äter choklad..

 


Niki&Jag

Heej! Nu sitter jag och Niki hemma hos henne, vi har bestämt oss för att tillbringa dagen inne, lite på grund av vädret och lite på grund av att vi måste, och plugga. Så vi sitter och facebookar just nu och vi ska snart laga nudlar och sen börjar pluggandet. Puss på er!

20e Oktober 2010

Hej! Jag har nyss haft min första lektion, No labb. Det var faktiskt kul, vi jobbade med sinnena och jag jobbade med Niki så det kan ju inte bli tråkigt. Aja nu är det So så vi hörs senare.
Ingen bild just nu, för jag fick bråttom imorse så jag har inget smink och inte fint hår.. Aja det fixar jag till senare. Love.

Klar!

Nu är jag klar med läxan och ska snart gå och sova. jag ska bara fixa lite musik till min mobil innan jag går och tvättar bort smink och så.
Hoppas jag är på samma underbart bra humör imorgon som jag är på just nu.
Sov gott!

Plugga!

Hej! Nu är jag hemma från dansen och jag ska plugga nu på en gång innan jag loggar in på msn eller facebook och fastnar.. Jag har No- läxförhör imorgon på andningen och vi har inte alls jobbat med det eftersom vi har varit på praov. Menmen, bara att ta upp arbetet!

18e Oktober 2010

Hej! Nu har jag och tjejerna i min klass varit på Ungdoms mottagningen och fått information om könssjukdomar, mens, sex och kondomer. Efter det hamnade vi i Gustavsberg och sa hej till mina förra "kollegor". Haha aja sen hade vi tjugo minuters So, nu har vi ätit lunch och sitter och geekar datorer. Vi hörs senare.
Jag, Johanna och Niki

Och skolan sköter man!

Nu har jag ätit middag och kollat lite på tv med mamsen och hennes kille. Och sen kollade jag mitt unikum, FAN VAD BRA JAG ÄR! Jag är på väg mot höga betyg i idrott. Yes, vad bra det känns. Nu ska jag snart sova, jag har inte hittat en film att kolla på så tänkte övertala Zachis att skypa lite med mig. Sov gott, pusspuss.

Movie

Nu orkar jag verkligen inte mer läxor men jag måste ta tag i det igen senare ikväll. Eller så tvingar jag mig lite till. Så tänkte fixa en film som jag kan se sen och vänta med filmen tills det är läggdags. Hur låter det?

Plugg plugg plugg

Bild på mig och Niki igår på MQ. 
Jag har ätit lunch och gjort klart musik läxan, aajo det tog ett tag. jag tror att jag är lite seg eller så är det lite småsvårt att skriva om en massa text om hårdrock och hur det kom till. Suck, aja nu är det klart i alla fall. Så nu är det dags att fortsätta med So:n, där ska jag skriva om min praktikplats och jämföra den med skolan. Alltså skria en resonerande text.

17e Oktober 2010

Hej! Nu har jag kommit hem och hunnit duscha. Jag, Niki och Alice sov hos Niki igår och vi hade det jättemysigt. Vid halv tre tiden gick vi ut och tog lite luft för det blev lite kvavt inne på Nikis rum och då blev vi hungriga och bestämde vi oss för att göra toast. Vi ville inte väcka alla andra i huset så vi tog med oss toastärnet, ost, skinka, bröd, smör och cola in på hennes rum och gjorde toast där inne. Så jäkla mysigt. Och jag utsedde mig själv till toastmaster!
Vi somnade runt fem och fyra timmar senare ringe Nikis mobil och då skulle vi upp för hon skulle på dans.. Suck, men fruksoten slutade med att vi gick igenom alla danser vi gjort tillsammans med Alex. Wiie, det var kul, många minnen kom tillbaka. Sen fortsatte våran konversation där den slutade igår.
Nu måste jag plugga, vi hörs senare.

Coolingar!

Nu sitter jag, Niki och Alice hos Niki och chillar. Jag och Niki såg ju på "i rymden finns inga känslor" SÅ JÄKLA BRA!
Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Så puss på er!

26e Oktober 2010

Hej på er! Nu var det ett tag sedan.. Sorry men jag har verkligen inte orkat. Aja, jag orkar verkligen inte ta upp allt som har hänt under de senaste dagarna.
Idag ska i alla fall jag och Niki gå på bio, yeeey! Vi ska se "I rymden finns inga känslor" vi sa i somras att vi skulle se den och vi är det dags! Så vi ska se den som går halv sju och då tar vi fyra bussen in, så nu är det dags att duscha och fixa sig lite. Pyss.
Min små kissekorvar, kolla vad stora dom blivit.

13e Oktober 2010

Hej på er! Idag har det hänt en hel del saker som jag verkligen inte pallar ta alls i bloggen. Förutom dom här småsakerna så har dagen varit bra. Jag är helt enkelt för trött för att varken lägga upp bild eller blogga. God natt på er!

Hemmaaa!

Hej! Nu är jag hemma igen. Har ingen bild att lägga upp och ni överlever så.. Jaa, jag ligger i sängen och ska snart sova. Ville bara säga att jag lever. God natt och sov gott!

12e Oktober 2010

God morgon! Nu är jag vaken och håller på att fixa mig och så.
Senare idag ska jag dansa lite, efter det ska jag hem till min farfar och fira mig pappa som fyller 50 år idag, grattis till honom. Haha, jaa. Vad händer sen då, jo vi ska prata resemål och lite annat kul.
Jag bloggar sen när jag kommer hem igen, pusspuss.

11e Oktober 2010

Tja! Imorse var jag tröööött, men efter en promenad med Kiro vid ett- två vaknade jag till och blev mitt vanliga jag. Jag lyckades ta med mig kamran, yees! Aja sen har jag dansar idag också. Jag orkar inte vara så norrgran med bloggningen idag, menmen. Aja dusch nu och senare ska jag gå och lägga mig.. Wierd, det brukar man ju inte göra eller hur? Sova alltså.

Trött chey

Tja, jag har fortfarande ont i ryggen och jag har tagit en Ipren.. Menmen Jonathan kommer ändå hit om typ tjugo minuter så jag kan stå ut ett litet tag till.. Jag sitter just för tillfället på mitt rum och lyssnar på en av mina och Nikis många låtar " The Book of Love" den är så underbar.

10e Oktober 2010

Hej! Nu har jag tvingat mig själv att blogga. Jag har inte alls haft något lust idag eftersom jag inte alls fastnar på bild. Men så kom jag på att det tog lite bilder igår med min kamra. Så jag laddade upp dom och hittade lite bilder som inte såg för hemska ut.
Idag är jag sjukt seg, trött, jag har ont i ryggen och i magen.  Det är så irriterande, men mina bröder kommer förbi senare ikväll så jag får be Jonathan massera mig lite, det är han skyldig mig. Japp så Jonathan och Jacob kommer och käkar middag här sen. Det ska bli mysigt. Puss på er!

Ooh my gooood!!

Alltså herregud!! Fan vad jag älskar er Niki och Nicole, så sköna i höfterna. Vi som gamla tanter kommer att döda, tänk er. Ni ska jag äta lite i alla fall. För jag är hungrig!

...

Men tja, jag är deppig vi hörs senare. Eller vafan, Nikis antidepressionspiller funka ganska bra ;)

Duktiga jag

Nu är jag klar med allt! Jag har till och med hunnit ta en lång och varm dusch. Så nu ska jag smsa Johanna som ville prata med mig lite, gud vad jag saknar henne! Jag saknar nästan alla från min klass och alla andra åttor. Att sitta och diskutera en massa onödiga saker. Aja nu ska jag som sagt smsa Johanna.

Städa..

Mitt rum ser ut som en stad efter en tsunami, det måste fixas. Så nu ska jag städa upp här, dammsuga, byta lakan och damm torka. Niki har nu åkt för att ta familjefoton med jag tror ni vet vilka. Snuttisen, jag saknar henne redan, jag hoppas att hon kommer förbi ikväll igen.. Menmen, nu måste jag focusera.
Ni har säkert redan sett den här bilden förut men jag älskar den verkligen. Och jag älskar dig Niki!

9e Oktober 2010

God morgon! Nu sitter jag och Niki med varsin dator i sängen och vi ska nog snart gå ner och fixa lite frukost. Niki satte sig nyss på min katt, hahaha! Igår kollade vi som sagt på film och Niki somnade så jag kollade lite på Kenza & Tyra show. Sen somnade jag också.
Nej nu ska ni få lite mongo bilder på mig när jag myser med katten, det är morgon okej.. Döm mig inte.
Haha, fan vad Klimpen inte verkar glad här... Menmen, ni ser ju hur mongo jag ser ut. Puss på er nu vill jag äta något för jag är huuuuungrig.

Tja

Nu ligger jag och Niki i min säng. Snutten sover redan, det ska jag också göra så jag blir av med min huvudvärk.. Innan Niki somnade kollade vi på Bröderna Karlsson, och enligt mig var den inte så bra. Jag tycker inte om när folk ljuger, fuckar upp någon för någon annan och vägrar stå för det.. Aja whatever, tidigare åkte vi hem till min pappa för att ta en kort samtal med hela familjen som skulle gått på en kvart men som snarare gick på två timmar, minst.. Aja jag, mina bröder och Niki fick i alla fall varsin present av pappa som varit i Spanien och cyklat. Jag fick en otroligt snygg ring, Niki ett par coola örhängen och mina bräder fick varsitt halsband som var riktigt fina.
Nej nu ska jag sova, god natt. ♥

8e Oktober 2010

Hello! Idag har varit en riktigt bra dag, min kära bror kom förbi och hälsade på ett tag. Jag muntrade upp honom lite eftersom han var så nere.. Stackarn, men det fixade jag till på ett kick. Vi satt och snackade och skrattade i ungefär fyrtiofem minuter. Sen åkte jag och Niki hem till mig och nu sitter jag här och ska hjälpa min kära mor att duka. Senare kommer samma bror för att hämta med oss hem till pappa för att vi ska prata om något..

7e Oktober 2010

Hej på er! Herregud vad tiden går snabbt, jag har aldrig varit med om snabbare. Aja, idag fick jag tvätta min handledares hår och han tyckte att jag var jätteduktig! Wiiiiie, jag blev riktigt stolt när han sa det. Tidigare idag var elva tiden fick jag ta Kiro, min handledares hund, ut på en promenad som tog runt en halv timme. Sen har jag plattat en och annans hår. Mer har jag inte gjort, jag har ju gjort lite små saker men inte så mycket mer. Sen har jag dansat idag också, jag hade tänkt att tigga åt mig lite massage av min kära mamma nu.. Vi får höras mer imorgon eller så. Puss på er och sov gott!
Kolla på mitt så nyss tjocka hår, efter igår är det hälften så tunt... Men jag överlever, hoppas jag.

6e Oktober 2010

Tjaa! Idag har jag haft en riktigt bra dag. Först var humöret på topp imorse och sen har man ju underbara "kollegor" Jag är verkligen nöjd med min praktikplats. Idag har jag städat lite och sen fick jag faktiskt en klippning och en slingning av Raima. Så himla snällt av henne.
Ni ska få se resultatet. Mer då? Jo, jag träffat David lite idag också. Det va roligt att se hans ansikte igen.

Hon tog inte så mycket på längderna utan hon klippte mest upp det. Jag är i alla fall jätenöjd. God natt och sov gott!


5e Oktober 2010

Hej! Jag har inte bloggat så mycket nu senaste dagarna eftersom jag är på praktik och har inte tillgång till dator då. Och så var jag och dansade igår så då, när jag kom hem, orkade jag verkligen inte. Jag åt mat, duschade och somnade dums i soffan.
Aja lite snabbt om min praktikplats, jag älskar den! Jag har en jättebra handledare och när jag inte har något att göra så har jaf underhållning av bästa kvalité. Hahaha, Johanna och Niki vet vad jag pratar om. Jag har hittills bara fått städa och rensa spolar och pappiliotter (hur det nu stavas). Jag hoppas att jag ska få tvätta lite hår imorgon.
Idag efter "jobbet" dansade jag lite, nu har jag nyss ätit och funderar på en dusch. Snart ska jag också titta lite på tv och krypa ner i mina mjukiskläder.

4e Oktober 2010

God morgon! Snart ska jag gå till bussen, idag börjar min praktik på Capellix. Efter "jobbet" ska jag dansa så jag skriver senare ikväll. Ha en bra dag!
Idag har jag på mig mitt nya linne från Core, som jag fick av mamma när vi var på utförsäljning. Det kostade 1200 kr egentligen men eftersom det var utförsäljning så kostade det bara 300 kr.

Sista dagen

Nu sitter jag, mamma och Classe och kollar på ett värdelöst program.. Jag funderar på att byt kanal.
Om ungefär ska jag ringa lite samtal, haha vad viktigt det lät men det är det inte. Resten av kvällen ska jag ta det lugnt och rota fram lite kläder att ta på mig imorgon. Första dagen på praovplatsen, och vi får se hur det går. Jag är lite nervös vilket känns lite onödigt, eller är det det?

Film..?

Nu tror jag att jag ska gå och lägga mig i min soffa, krypa ner bland mina bebisar och kolla på en mysig film. Jag vet att jag inte har gjort något av nytta den här helgen men jag behövde ta det lugnt. Dessutom har jag inte sovit mer än fem timmar inatt. Så jag är ganska seg. Men nu ska jag leta fram något bra film. Sen ska jag försöka få tag på Mimmi också..

3e Oktober 2010

God morgon! Nu har jag och mina babes vaknat. Vi får skjuts hem vid tolv, då vet jag inte vad jag ska hitta på. Jag får nog göra klart musik läxan, fast det är långt kvar så kan det vara skönt att ha det gjort. Nu ska vi äta, puss.

Natt inlägg

Tja, nu ligger jag, Niki och Nicole och garvar i Nikis säng. Jag undrar hur många mongo anfall vi fått idag? Haha, det var länge sen det bara det var vi tre. Vi har sett lite film och bara tagit det lugnt.. Nu sitter vi alla tre med varsina Macs och facbook- nördar. Vi har det kuligt! Vi hörs imorgon igen, pöööööss.

Glad cheeey!

Just nu är jag så glad att om jag skulle visa det på bilderna skulle någon av er ringa till närmaste psykhem för att låsa in mig, haha. Aaa det här är det jag ska ha på mig ikväll, vi får se hur länge jag har på mig det eftersom vi ska hem till Niki och se på film och mysa så kommer jag nog krypa ner i mjukisbyxorna ganska snabbt. Men nu måste jag gå. kyss på er!


2a Oktober 2010

Hej på er! Nu har jag tagit mig hem duschat och pratat lite med Niki. Idag ska jag träffa mina bästisar Niki och Nicole. Vi ska sova hos Niki och ha en tjejkväll med film och popcorn, glass eller vad det nu blir.
Just nu står min mamma och hennes kille och fixar lunch, jag är lagom hungrig. Och så har dom köpt hem jättegod äppelmust, jag vet det låter åt helvete men det är jättegott. Det smakar som äppeljuice fast frächare typ.. Aja nu ska jag i alla fall kolla om det finns något som jag kan hjälpa till med.

Praovplatsen nästa

Äntligen helg! Nu har jag slutat engelskan och väntar bara på att Johanna och Mimmi ska göra sona prov som dom inte gjort än. När dom blir klara ska vi åka och kolla våra proavplatser en sista gång eftersom vi börjar på måndag. Jag vet inte helt säkert när jag ska vara där på morgonen och när jag slutar. Alltså ska jag kolla mitt schema och kolla när jag har min lunch så jag kanske skulle kunna luncha med någon som går i min klass. Aja jag hör väl av min senare ikväll eller imorgon, vi får se vad som händer ikväll, jag vet inte och jag kommer nog bli galen snart om jag inte får redan på det snart.

1a Oktober 2010

Heej! Nu sitter jag i skolan och har just haft min första lektion och ska snart ha matte, då är det prov som gäller.
Alltså det är galet, det är redan Oktober. September gick snabbt och nu är det fan inte långt kvar till höstlovet.

RSS 2.0