30e November 2010

Tja! Nu har jag min näst sista lektion, so, men den är två timmar.. Suck, sen har jag träslöjd.
Vi hörs senare ikväll eftersom jag har dans vid fem, balett. Gud, jag är ganska så otaggad.

Dancedancedance

Jag har varit hemma från dansen ett tag nu, jag har hunnit äta och snacka lite med min frisör om att toppa håret lite och kolla vad det skulle att färga håret brunt och vad det skulle kosta att färga hela håret brunt. Vi får se hur jag gör..

Snart, snart

ska jag ta bussen till dansen, det är bara tre gånger kvar med den här. Det är lite synd för det är den här är min favorit grupp och min favorit lärare.
Jag får skjuts hem sen också, åh vad skönt att slippa gå från bussen sen eftersom det är typ fem kilometer. Care för er. Jag vet.

Hemma hos Nicolean!

Nu sitter jag, Niki och Nicole hemma hos Nicole och "pluggar" vi snackar lite också.. Nicole åker ju till Thailand på måndag nästa vecka så vi måste ju vara lite med henne innan hon åker.
Nej nu ska jag fortsätta leta upp raggningsrepliker. Kyss

So...

Suck, jag är så sjukt trött på endel personer i klassen. Jag hoppas jag överlever den här veckan eller rättare sagt så hoppas jag att dom gör det. Snart är det lunch och då ska jag och Niki gå till skolsyster för att få en Ipren. Jag jättejättehungrig också. Japp, nu ska vi lyssna klart på en text om Colombus eller vad nu denne man hette för 15 miljarder år sedan.

29e November 2010

God morgon! Idag är jag på toppen humör och är pigg, det ända som är lite jobbigt är att jag har ont i huvudet, magen och ryggen. Jag får gå ner till skolsyster helt enkelt.
Snart är min mentorstid slut och då är det No som gäller.

Då var jag framme då

Tja! Nu är jag hemma hos pappa och sitter på mitt rum, jag har nyss packat upp alla kläder så nu ska jag se till att det inte ser på tomt ut här inne. Det ser nästan sorgligt ut på byråarna utan en massa skit där. Detsamma med bokhyllorna.
När jag är klar med att fixa rummet ska jag duscha, klippa pappa (sist jag gjorde det blev det väldigt ojämnt, så det ska fixas nu) sen plugga lite No. Reprisen av Top Model ska också ses. Jag får nog ställa klockan så jag inte glömmer det.
En skjorta från Madonna som jag hittade när jag packade upp. Som jag helt hade glömt bort. Yey!

Jackinoinen!

Här har ni jackan jag köpte igår, den är helt underbar jag älskar deen!
Eftersom det är första advent och mamma och Classe är och hämtar mammas bil så tror jag att jag ska överraska dom med lite fina ljus på bordet, wow ljus, men det är faktiskt tanken som ränkas.

28e November 2010

Glad första advent, eller säger man så? Aja det är första advent i alla fall, och senare ikväll ska jag flytta hem till pappa igen efter att ha bott hos mamma i tre månader typ. Jag har saknat honom med det kommer kännas så tomt hemma hos honom, efter att ha bott med mamma och Classe vi vårt lilla, lilla hus till att flytta in i pappas gigantiska hus med honom och Jacob, det ekar liksom när man tänker. Men jag hoppas i alla fall att Jacob är hemma mer nu än han var förut.
Vi får de om jag ens har internet där eftersom internetet var Mias kanske hon varit och hämtat det nu..
Så här såg det ut för några dagar sen, men nu är det en meter till.

Hemma hos Niki Piki päron

Tja, nu sitter vi på Nikis värmegolv inne i hennes badrum och håller på att tina efter att ha väntat på bussen i en kvart. Japp. så mycket mer var det ju inte.

27e November 2010

Och det är svinkallt ute. Herregud, det är ju galet vad kallt det har blivit. Shit, och dessutom har jag och Niki varit ute nästan hela dagen, vi har varit på stan för att köpa en ny jacka till mig! Japp, jag hittade en vit jacka, as snygg! Ni får se den imorgon.
Just nu är vi hemma hos mig och väntar på bussen hem till Niki. Vi måste gå om fem minuter. Puss

Blond eller brunett?

Jaa, då har jag kommit till den tiden då jag vill förändra mitt utseende och jag vill verkligen färga håret brunt. Men jag vet inte om jag vågar.. För jag vet inte vad jag passar bäst i, ni får hjälpa mig nu.
Jag ska nog inte färga det lika mörkt som förra gången men brunt i alla fall.
Eller..? (jag hittade ingen bättre bild på mig sen förra året..)


26e November 2010

Tja! Nu är jag hemma efter en dag på gymnasiemässan i Älvsjö med alla tre åttor i våran skola. Det var faktiskt kul den första timmen sen blev man trött av allt ljud och värme. Haha, Simon tog min jacka och gick omkring med den hela dagen i sin väska, tacke Simon.
Jag ligger för stunden ner bäddad under mitt täcke i soffan och ska kolla på Top model som börjar när som.

Shit alltså..

Absolut osnyggaste halkningen hittlis går till min mamma som halkade inomhus när hon skulle ta upp något från golvet. Herre min get vad jag garvade. Haha, först fattade hon inte vad jag garvade åt men när jag väl kunnat samla mig och berätta började jag garva igen eftersom jag fick bilden tillbaka i huvudet. Och då började hon också garva, haha vi gick typ av.

25e November 2010

Ååååh, vad jag är trött nu. Det är helt sjukt. Jag är jättehungrig också, men jag är för trött för att göra något komplicerat så det får bli middag lá Julia vilket betyder makaroner. Sen ska jag duscha och efter det sova.

Hemma igen

Nu har jag kommit hem och hunnit sälja två amaryllisar (blommor) och komma hem och göra en brasa. Mmmmm, det är så mysigt med en brasa i vardagsrummet. Det är det nästan alltid här, hemma hos min mamma.
Om tio minuter ska jag "leverera" blommora till andra sidan min backe.

Svenska

Nu har vi svenska men jag är typ klar och väntar på att min lärare ska läsa igenom min berättelse.
Senare ska jag och Niki hem till henne och plugga gärnet. No, engelska, matte och så måste vi baka kakor till försäljning som vi ska ha utanför coop på fredag. Så jag kommer nog inte blogga förens ikväll.

23e November 2010

Tja! Nu är jag tillbaka igen. Jag sitter på min andra lektion, so. Vi pratar lite om prov och så.
I måndags shoppade jag och mamma lite. Jag köpte ny foundation, ny foundation pensel, nya skor, väska och en sminkväska. Det är skönt med lite nya saker så det är ju bra.

Hahopp

Nu tror jag att det är dags för en bloggpaus för några dagar.. Vi hörs när jag känner för det.
Puss på er!

20e November 2010

Tja!
Nu sitter jag, Niki och Nicole återigen i min soffa, vad fan är det här? Min soffa låter som en ungdomsgård!
Vi ska försöka ta oss utanför ytterdörren men det går inge vidare.

19e November 2010

Tja! Idag har det varit en ganska lugn dag. Just nu har vi svenska sen har vi bara engelska och efter det slutar jag. Jag tror jag ska hem och packa om min väska och sen till min pappa ett tag och träffa Jonathan och kommer på besök. Jag har saknat honom. Senare kanske jag ska sova hos Niki med henne och Alexandra.

Hemma, skolan, hem och till stan

Tja! Nu sitter jag och Niki i min soffa (som de tre senaste inläggen) och äter popcorn och ska kolla på top model när som. Senare ska vi in med klassen och spela lezerdoon med våran underbara, nya mentor. Det ska bli jättekul!

Av mot skolan då

Niki och hennes mamma kommer nog snart och hämtar mig, jag åker med dom till skolan idag eftersom det är Ingarö vi bor på och då går ju bussarna lika ofta som man ser en jätte leka kurra gömma.

18e November 2010

God morgon!
Just nu sitter jag i min soffa och pluggar inför våran musikläxa som vi ska berätta för hela klassen. Det är lite nervöst eftersom jag inte kan den utantill så jag försöker få in den i huvudet. Så nu måste jag skriva upp lite stödord och göra klart den helvetes jävla engelska läxan också FAST jag inte har den här utan i skåpet.. Helvete.
Över till något roligare. Idag när jag satt och kissade tänkte jag på hur mysigt det skulle vara med lite snö och när jag kommer ut ur badrummet snöar det utanför fönstret, vad är oddsen?

God kväll

Jag sitter i min soffa och gäspar. Just nu är jag en trött tjej... Och jag saknar två tjejer som är väldigt speciella för mig, Niki och Nicole.
Jag ska snart gå och lägga mig så jag kan gå upp lite tidigare imorgon och plugga lite. Puss på er!

Lunchrast

Det är lunch och jag, Niki och Nicole sitter på en bänk och vi har pratat men nu ska jag lyssna på musik, min nya drog låt är "just a dream med Nelly"
Snart är det svenska och det är sista lektionen, efter ska jag vara lite snabbt med Niki och ska vi nog träffa Filip.

Tyska

Tja! Nu har jag tyska.. Men vi ska spela ett spel som är kallat joker, det är som ett jepperdy spel typ. Eller vad det nu heter. Vi sitter och lyssnar på musik med läraren medans han sitter och skriver ner ord och saker i hans kalender. Chill lektion, I'm just saing.

17e November 2010

God morgon! Snart ska jag gå till bussen för att åka till skolan och lära mig en massa nya saker. Första lektionen är No- labb. Yeey! Så otaggad på det. Vi hörs senare, kram!

16e November 2010

Hej! Idag var jag och klassen på linskunskap. Vi fick lika mycket småskäll som vanligt, Boman hade nog glömt hur jobbiga vi kan vara, och speciellt killarna och deras både kommentarer och klappar.
Japp, så vi slutade två och då tog jag och Niki bussen till hennes lägenhet och åt sen drog jag vidare till dansen och nu sitter jag här!
.
Ja jag har ju äntligen lyckats ladda min kamra men så blev det inga bilder på mig med upp på bloggen eftersom jag ser ut som det värsta fåret i en flock.

15e November 2010

Tja! Nu har vi haft mentorstid och nu ska vi ha no i en timme och efter det är det lunch.. Tror jag. Hörs senare.

Deppmode..

Aaaa, nu sitter jag hemma hos mamma och har laddat över endel av alla bilder på macen och så sk jag tillbaka till pappa och hämta resten.. Just nu är jag sjukt deppig, jag orkar inte ta varför. Hörs senare ♥

Lägenhet

Nu sitter jag och pappa och fikar hemma hos farfar och vi ska snart gå på en visning på en lägenhet i gustavsberg. Det skulle nog vara ganska skönt med en lägenhet och dom här som ligger i det här området är väldigt fina dessutom. Så nu ska jag fortsätta att vara med "släkten".
Glöm inte att gratta era pappor, det är fars dag idag!

14e November 2010

Tja! Igår efter matchen mötte jag och Niki upp Filip, Wille och Kalle i Nacka och när Niki åkte till sina lite finare vänner åkte vi för att bowla. Vi hade ringt för att boka upp en bana och när vi väl kommer dit får vi inte bowla för att man måste vara över 18 år och ha leg. Och jacob som är tjugo hade inte med sig sitt, vilket sög eftersom då var det ju väldigt onödigt att vi hade åkt in. Sååå jag, Kalle, Wille och Filip åkte hem till Filip och kollade någon film där tre personer fastnar i en skidlift. Usch, jätteäcklig.
Idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt, först ska jag städa rummet och senare tror jag jag ska åka till pappa och ge honom en present.

13e November 2010

Tja! Nu ska jag och Niki till brunn för att kolla på Fabbes innebandy match. Den börjar halv tre, sen ska vi visare och köpa något fint till våra pappor eftersom det är ju farsdag imorgon, glöm inte det.
Idag kör jag på lockigt hår, dock inte min egna lockar utan lockat med Nikis plattång.

Japp, hemma då

Jaa..
Just för tillfället: Jag och Niki är hemma efter en sjukt mysig fredag. Först åkte jag och tjejerna in och kollade på Due date, helt skört skön film, och sen åkte jag och Niki och träffade Filip, Kalle och Gurra. Men det var bara en timme.. Aja nu ska jag spela lite Unicorn, puss på er och sov gott! ♥

Always

Tja, nu sitter vi hemma hos Niki och geekar varsitt spel på facebook, hon kör Crazy taxi och jag kör Robot unicorn. Det är så kul, och låten i bakgrunden är hela klassens låt. Idag på svenskan satt alla i klassen och nunnade Always I wannabe with you..
Så senare ska jag, Niki, Johanna, Mimmi och Frida på bio. Vi ska se Due date, den verkar på sjukt kul!

Buss..

Japp, mitt första tidsinställda inlägg. Just nu sitter nog vi på bussen hem och ätaaaaee. Billys panpizzor, mmmm, och nej det går inte bra för mig och Nikis med våran hälsoookost.

12e November 2010

Nu sitter jag och Niki med våra datorer på lunchrasten och väntar på att våran engelska ska börja. Tidigare idag har vi bara haft matte och språk. Sen har vi bara svenska och efter det ska jag och Niki hem till henne och käka lite och så eftersom lunchen var absolut ogod. Aja, höres senare

11e November 2010

Heeeeeej! Beklagar att uppdateringen har varit dålig, men jag har verkligen inte pallat. Men jag ska försöka göra något åt det och för att sätta lite fart kan jag ju börja med att ladda kamran som varit död i två veckor typ.
Sen hitta lusten till att blogga igen. Aja, nu ska jag nog lägga mig i sängen ock fortsätta snacka med det där gulliga saken.

Musiken

Japp, nu sitter vi på musiklektion och våran lärare går igenom med oss om att vi inte kan skriva å,ä och ö när vi ska leta upp våran hemsida.. Gulle.

...

All I gon get is goen wiht your step
Tell me you hear my heart stop
You are the only one who knows
Tell me when you here my silence
There is a possibility I would have known

Fanfanfan!

Fanfanfanfanfanfanfanfanfan....
Det här suger. Jag hör av mig om någon dag eller två. Jag pallar inte nu.

Allt kan skita sig..

Men det kan också gå bra.
Som nu, min mamma är underbar och jag älskar henne. Niki, du av alla vet exakt vad jag pratar om.
Nu är jag så sjukt trött efter dansen så nu ska jag ta en dusch och sedan lägga mig i sängen och sova. Ladda för imorgon, den här dagen har haft sina prövningar & imorgon kommer nya. Sov gott!

Plugg..

Just nu sitter jag med Niki och Nicole och pluggar hemma hos Niki. No:n blev jag klar med imorse men jag har kvar So:n.. Engelskan är till på torsdag och svenskan var jag i stort sätt klar med så jag behöver inte oroa mig för det.
Så senare är det dans också, jiiihooo, street.

8e November 2010

God morgon! Jag vaknade för ett tag sen, myste lite med katterna, åt frukost med mamma och nu ska jag försöka plugga lite. Eftersom vi har hemstudiedag måste jag se till att jag gör det jag ska. Det som ska pluggas är no, so och svenska. Imorgon är det so prov i politik, det kommer tydligen vara as svårt.. Aja bäst att sätta igång då.

I'M ALIVE!

Arrå! Jag överlevde utan problem, pappan min tyckte det var dåligt gjort av mig sen blev straffet att städa badrummet och dammsuga huset. Det var inte så svårt, nej inte alls.
Jag kollade på film med ett par sköningar hemma hos pappa och sen drog dom och då gick jag hem till mamma och ska bosätta mig här igen. Snart ska jag äta också.

7e Oktober 2010

JAG VET ATT UPPDATERINGEN HAR SUGIT MEN DET HAR VARIT LOV!
Jag har haft ett bra lov i alla fall. De två senaste nätterna har jag tillbringat med Niki och Cissi. Mysigtmysigt.
Snart ska jag prata lite med min pappa.. Det är lite nervöst, man vet inte hur han kommer reagera.. Om jag inte skriver om två dagar vet ni att jag är död. Puss på er!

4e November 2010

Tjaaa! Ni sitter jag, Nicole och Cecilia på mitt rum och dunkar Markoolios första låtar. Shit det var länge sen. Och vi garvar åt lite bilder här och där.. På mig, haha, senare kommer det nog lite folk hit för att kolla på film med oss. Det ska bli toppen kul!

Jaa, vi hittade min simhoppsdräkt från när jag hoppade simhopp för fyra år sen

Arrrrråååå!

Nu har jag och Cissi ätit och fixat oss lite.. Vi vet inte vad vi ska göra än men det löser sig nog. Jag hör av mig senare. Kyss.

Yeah

Nu ska trötta jag kolla om det finns någon mysig film att kolla på. Jag ska nog ringa och kolla hur det går för Nicole med plugganet och när hon och Cissi kommer hit.
Gud, jag är verkligen sugen på att se Twilight, New Moon och Eclips (eller hur det nu stavas) men jag vet att när jag väl satt igång dom kommer jag tröttna.. Så jag vet inte hur jag ska göra. Aja det löser sig.

Dösch

Åååååh, vilken softar dag det här blev nu då. Jag orkar inte röra mig utanför ytterdörren.. Jag har sett Tyra Banks show och Top Model. Senare kommer Cissi och Nicole att sova hos mig. Vi får se hur vi ska få plats i soffan men det löser vi. Nu ska jag kasta mig in i duschen och sen vet jag inte vad jag ska göra..

2a November 2010

Hejhej. Igår orkade jag verkligen inte blogga, men jag drar lite kortfattat vad jag hade för mig ändå. På morgonen åkte jag hem till Zachis, Martin och Anders och kollade på film. Vid fem tiden åkte vi därfrån och vi träffade Nicole och Cissi på bussen så jag åkte hem med dom och umgicks lite med dom. Vid åtta tiden blev jag hämtad av pappa och åkte hem. Senare på kvällen träffade jag Wille och Filip. Vi hade jättekul, även fast jag var halft död efter att ha nästan gått hela vägen till Brunn för att möta dom och sedan hem igen i regnet. Så jag sov ganska gott inatt.
Idag har jag inte hunnit göra på mycket. Jag vet inte vad jag ska göra idag heller men det löser dig. Kram!

Natti natti

Tja, jag började kvällen med att kolla på början av Asterix och Obelix. Sen kom Filip och Wille över och vi kollade på "I mina vildaste drömmar". Dom åkte nyss och nu funderar jag på att snart gå och lägga mig.
Pööööööss.

1a November 2010

Tja! Idag har jag och Vilda varit i Nacka, jag köpte en halsduk och så åt vi glass sen åkte Vilda hem och jag träffade Martin och Zachis. Martin köpte ett par jeans och Zachis köpte en jacka (Y)
Såå, jag kommer nog inte blogga så mycket mer idag. Vi får se.

Så snygg var jag idag!

RSS 2.0